{{ product }} is toegevoegd aan {{ cart_link }}. Voel je vrij om {{ continue_link }} of {{ checkout_link }}. winkelwagen verder te winkelen af te rekenen

Blog

Decoratie kinderkamer

Decoratie kinderkamer

Een kinderkamer inrichten is niet altijd zo een gemakkelijke taak. Welke kleuren en meubelen passen er het best? Je hebt oneindig veel keuze maar weet niet wat. Roomblush geeft je enkele tips hoe je uw kinderkamer tot een tijdloos speelse kamer inricht. Daarnaast geven we je ook nog mooie tips mee voor je kinderen om van te genieten.

Dit leuk tapijtje past bij iedere kinderkamer. Het is kleurrijk en geeft een vrolijke indruk door zijn gele kleur. Zelf al worden je kinderen groter, dit tapijtje is voor iedere leeftijd. De ‘Zig Zag Yellow Rug’ is verkrijgbaar in meerdere kleuren bij Dwell Studio.

Kinderen houden van tentjes maken met alles wat ze maar tegenkomen. Dit dekentje is perfect voor als ze willen overnachten in hun zelfgemaakte tent. Het is gemakkelijk om mee te nemen en te gebruiken voor verschillende doeleinden. Dit dekentje is te verkrijgen in verschillende motieven bij Such Great Heights.

 

Het is moeilijk om een goede kindertas te vinden waar alles in past en waar alles gemakkelijk terug te vinden is. Met deze tas kan je zowel stijlvol zijn én gemakkelijk al uw kinderspullen meebrengen. Het is speciaal ontworpen door Dwell Studio om kinderspullen in op te bergen en is gemakkelijk draagbaar.

 

Stop maar met zoeken achter een goede opbergplaats die ook past in je kinderkamer! Deze leuke opbergplaatsen zijn ideaal om al uw kinderspeelgoed in op te bergen die ook nog in elke kinderkamer past!

 

Naast al deze leuke spullen heeft Roomblush ook leuk behang voor in de kinderkamer.
Hierbij enkele voorbeelden:

 

#interieur #behangpapier #lampenkap #kinderkamer #wonen
#interior #wallpaper #lampshade #nurseryroom #live