SUMMER SALE: 15% korting op geselecteerde behangprints en muurstickers met code SUMMER24

Rebecca deelt haar professionele interieurervaring met Roomblush

Rebecca deelt haar professionele interieurervaring met Roomblush

Wist je dat je als professional ook terecht kan bij Roomblush? Rebecca van Scherp Interieur neemt je mee bij haar creatief interieurproject. Startend met een moodboard, waarbij de Roomblush stalenbox van pas komt om uiteindelijk het passende behang te kiezen uit ons ruime assortiment. Keuze uit meer dan 150 behangdesign al dan niet met maatwerk, maar ook muurstickers en verf. Ontdek Rebecca haar ervaring en verzilver net als haar jouw exclusieve en professionele korting.

Zeg hallo tegen Rebecca, het gezicht achter Scherp Interieur

Rebecca is de oprichtster van het Nederlandse creatief ontwerpbureau Scherp Interieur. Ze heeft een opleiding gevolgd bij de Rotterdamse interieuracademie om te doen wat ze het allerleukst vindt: het geven van kleuradvies, interieuradvies en praktische woonoplossingen. Haar liefde voor mooie kleuren, prints en een opgeruimd huis zorgde ervoor dat ze 2 jaar geleden startte als interieurstyliste. Sinds haar allereerste interieuropdracht werkt ze al samen met het Roomblush behang. Het was liefde op het eerste gezicht!

Scherpinterieur | Roomblush.com

Klanteninput en kleurenanalyses? Voor een creatief moodboard!

Elk interieurproject start met een uitgebreid gesprek en een kleurenanalyse. Rebecca gaat daarvoor samen met de opdrachtgever kleuren uitzoeken. De favoriete kleuren worden intuïtief uitgekozen. Door deze persoonlijke methode komt de opdrachtgever niet voor verrassingen te staan en krijgen ze een plan volledig afgestemd op hun wensen.

Door kleurkaarten, behangstalen en materiaalsamples bij elkaar te leggen, krijgen haar klanten een beeld van het interieurproject. Voor volledige projecten maakt ze extra sfeerbeelden, om de uitgekozen stalen te visualiseren.

Kleuren combineren doet Rebecca via persoonlijk kleuradvies. Hierbij gebruikt ze een aantal verschillende kleuren: warme en koude kleuren met in het achterhoofd de wensen van de klant. Willen ze een sfeervolle woonkamer, een rustgevende slaapkamer, een vrolijke kinderkamer of een creatief gevoel hebben in hun kantoor? Elke opdracht is weer anders en de juiste kleur is zo belangrijk hierbij.

Scherpinterieur | Roomblush.com

Roomblush Stalenbox maakt het kiezen eenvoudiger

Rebecca neemt de stalenbox telkens mee naar interieuradviezen. Na haar diepte interview en kleuranalyse weet ze precies waarnaar de klant op zoek is. Samen overlopen ze dan de stalenbox met prints die aansluiten bij deze wensen en verwachtingen. Ze vindt het fijn dat alle prints bij elkaar zitten en kan zo een sample geven aan haar klant. Om dan achteraf een nieuwe te bestellen en zo haar box compleet te houden.

Samenwerking | Stalenbox | Roomblush.com

Maak jouw interieur af met behangpapier

Het behangthema verschilt per klant. Dankzij haar voorbereidende analyses komt ze er telkens achter wat hun stijl en smaak is. Rebecca let er telkens op dat het behang in het kleurenpallet past. Decoratie erbij zoeken verloopt dan ook weer makkelijk en kan in de kleuren van het uitgekozen behang, zo blijft het een mooi geheel. Meestal adviseert ze om het behang op 1 muur te plaatsen, maar dat is afhankelijk van de ruimte. Juist een hoek om, is ook zo tof!

Samenwerking | Behang | Roomblush.com

Roomblush x Rebecca

Dankjewel Rebecca voor de lieve woorden die je deelt over Roomblush. Heel fijn jouw gedachtegang bij een interieurproject te volgen. En natuurlijk ook om te zien dat je, als interieurliefhebber, graag met onze producten werkt.

Voel je na het lezen van deze blog een klik met het werk van Rebecca? Aarzel dan zeker niet om contact met haar op te nemen via rebecca@scherpinterieur.nl en volg haar interieuravontuur via Instagram.


Interesse in een professionele samenwerking met Roomblush? Contacteer ons via info@roomblush.com en wij delen graag de mogelijkheden.

Tot over enkele maanden met iemand nieuws in de kijker.

Deze artikels interesseren je misschien ook

Spotted: 3 kindermerken die volop gaan voor duurzaamheid

Spotted: 3 kindermerken die volop gaan voor duurzaamheid

Tijdens ons bezoek aan de Maison et Objet beurs in Parijs, vonden we een aantal geweldige duurzame merken die je misschien interesseren. Hieronder een kleine samenvatting waarom we van deze merken houden!

Lees meer about Spotted: 3 kindermerken die volop gaan voor duurzaamheid
4 trendkleuren voor 2023

4 trendkleuren voor 2023

Nieuw jaar, nieuwe kleuren voor jouw interieur! Ben je net verhuisd? Wil je de kamer van jouw kleintje opnieuw inrichten? Spannend zo’n interieur make-over , en de kleur van jouw kamer(s) is een cruciale keuze. Wist je dat kleur een grote impact heeft op onze gemoedstoestand? Daarom is het belangrijk om de juiste kleuren te kiezen. Ontdek hier de trendkleuren voor 2023.

Lees meer about 4 trendkleuren voor 2023
close