Ontdek het verbluffende resultaat van onze samenwerking met Sundae

Ontdek het verbluffende resultaat van onze samenwerking met Sundae

Schitterend nieuws! Roomblush koos voor een samenwerking met Sundae. Dat is een initiatief van Eline, de oprichtster van Roomblush. Eline koos enkele jaren geleden voor een nieuw avontuur en verliet Roomblush om Sundae op te richten. Met succes! Het concept in een notendop? Ze koopt een huis en knapt dat helemaal op volgens de allernieuwste trends. En met succes! Natuurlijk heeft Roomblush de eer om de woning van magnifiek behangpapier te voorzien. Hou je klaar voor de onthulling van het tweede huis: Sundae 2.0. Spannend!

Sundae 2.0

Wie de gerenoveerde woning van Sundae verkent, haalt de kamers waarin ons behangpapier prijkt er meteen uit. Ons behangpapier creëert een sfeer van elegantie en persoonlijkheid. Elke behangen muur voelt als een kunstwerk met een magische aantrekkingskracht. Hoe ziet jouw droomkamer eruit? Laat je inspireren!

Kinderkamer

Animals in Frames behang in oker

 

Wandel je deze kamer binnen? Dan kijk je automatisch naar de verrassende print op de rechtermuur. Daar prijkt ons behang Animals in Frames in oker op de muur, een speels design te verkrijgen in wel 8 acht kleuren. Het behang vormt een harmonieus geheel met de leuke dierenaccenten die in de kamer verspreid staan. Door de okervariant te kiezen, is de kamer een frisse verschijning die baadt in het zonlicht. Een geslaagde keuze!

 

Kinderkamer dierenaccenten

 

 

WallHaus: stijlvol behangpapier met karakter

Wist je dit al? Roomblush heeft een zus genaamd WallHaus. Met behang van de WallHaus-collectie maak je een statement. De gedurfde ontwerpen en verbluffende kleuren laten een onvergetelijke indruk na. Zo druk jij je stempel op je unieke woon- en/of werkruimte. Het uitgebreide assortiment biedt eindeloos veel mogelijkheden om je droomwoning te creëren. Ook Sundae gebruikte dit assortiment om het project te realiseren! De designs Elvis en Palm Leaves steken de tienerkamer en master bedroom in een stijlvol jasje.

Tienerkamer

Elvis behang

 

In de tienerkamer valt meteen onze knaller retro behang Elvis op in multi rood. Dit behang van WallHaus siert de linkermuur van de kamer. Het behang vormt een mooie combinatie met de zachte herfsttinten die in de kamer werden gebruikt. Het resultaat? Een oase van rust en warmte, met een unieke touch dankzij Elvis! En we nemen niet zomaar het woord ‘uniek’ in de mond, want Elvis is een ware topper als je voor een eigenzinnig behang wil gaan. Elke strook van dit behang is namelijk te behangen naar eigen wens. Wil je de volgorde van de stroken wisselen of de stroken ondersteboven hangen? Het kan allemaal! Zo is iedere muur een uniek exemplaar. Naast multi rood, is Elvis ook te verkrijgen in multi groen.

Master bedroom

Palm Leaves WallHaus

Wanneer je de master bedroom betreedt, wordt je ondergedompeld in een evenwichtige combinatie van verschillende prints en texturen. Naast de gestructureerde muur in rustgevend groen en de ingemaakte kasten met hun subtiele textuur, vind je er ons tropische design Palm Leaves van WallHaus in beige. Wie wakker wordt in dit bed, start zijn dag met deze mooie print. Palm Leaves is de geknipte kandidaat voor slaapkamers die in het teken staan van rust met een natuurlijke touch. De grote palmbladeren betoveren je kamer in een rustgevend natuurparadijs. Wil je toch liever wat meer kleur? Ga dan voor de groene variant!

 

Wij zijn super tevreden met het resultaat van dit spannende project. We wensen de koper van dit prachtige huis veel moois toe en geloven dat zij in deze parel een verzameling nieuwe herinneringen zullen opbouwen.

 

Deze artikels interesseren je misschien ook

De leukste thema’s voor jouw kinderkamer

De leukste thema’s voor jouw kinderkamer

Een baby op komst? Jouw kind wordt groter en wilt zijn of haar kamer verbouwen? Een leuke en vreugdevolle tijd voor jouw gezin. De eerste stap? Het kiezen van het thema van de kamer, dit geeft richting aan de decoratie, de meubels, het beddengoed... Betrek bij al deze verschillende stapjes zeker jouw kind, zodat het kamertransformatie van zijn of haar dromen wordt!

Lees meer about De leukste thema’s voor jouw kinderkamer
10 jaar Roomblush: 10 vragen aan oprichtster Eline

10 jaar Roomblush: 10 vragen aan oprichtster Eline

Roomblush bestaat 10 jaar! Voor deze gelegenheid stelden wij 10 vragen aan oprichtster Eline. Zij startte het Roomblush-avontuur in oktober 2013. Laat haar visie je alvast inspireren.

Lees meer about 10 jaar Roomblush: 10 vragen aan oprichtster Eline
close