15% korting op behang & muurstickers via code FLASH15

Uniek behang voor groot en klein

Sinds 2013 betovert de collectie van Roomblush de muren van jouw interieur. De unieke en kleurrijke behangprints laten jouw kamers opfleuren en zorgen voor een intens gevoel dat jou raakt en blij maakt. Speels, hip, neutraal... Ideaal voor groot en klein!

onze missie

Onze kinderen zijn onze toekomst. We willen hen op een leuke en duurzame manier het allerbeste bieden. Bij Roomblush zetten we dan ook sterk in op duurzame muurdecoratie om onze ecologische voetafdruk te beperken. Ontdek hieronder onze concrete initiatieven voor een duurzamere wereld.

Inspanningen voor duurzame muurdecoratie

Lokale productie

Van behang tot muurstickers, al onze muurdecoratie wordt ontworpen en geproduceerd in België. Voor de productie van onze verf werken we samen met een Belgische producent.

Roomblush legt geen stock aan en produceert enkel de behangrollen en muurstickers die door jou besteld worden. Zo vermijden we het onnodig verloren gaan van grondstoffen.

Veilige grondstoffen

Onze behangprints worden met duurzame toner gedrukt op FSC-gecertificeerd vliesbehang. We vermijden het gebruik van PVC ten alle tijde: zowel ons behang als onze muurstickers zijn PVC-vrij. Daardoor is onze muurdecoratie geurloos en veilig voor de gezondheid van groot & klein.

Gratis behangstalen

Via onze stalenservice ondersteunen we jou bij het maken van de juiste keuze. Bestel tot 4 gratis behangstalen en test de kleur & behangprint uit bij jou thuis. Zo kies jij de juiste print en beperken wij het aantal retours!

Recycled behang

In onze standaardcollectie vind je vliespapier met het FSC-label voor duurzame bosbouw, geprint met een duurzame toner. Bovendien werken we enkel met materialen die veilig zijn voor je gezondheid: omdat we de kunststof PVC vermijden, komen er geen schadelijke stoffen vrij.

Voor je behang in de Roomblush Recycled collectie gaan we een stap verder. Ontdek hier hoe we het productieproces verduurzamen.

close