4 trendkleuren voor 2023

4 trendkleuren voor 2023

Nieuw jaar, nieuwe kleuren voor jouw interieur! Ben je net verhuisd? Wil je de kamer van jouw kleintje opnieuw inrichten? Spannend zo’n interieur make-over , en de kleur van jouw kamer(s) is een cruciale keuze. Wist je dat kleur een grote impact heeft op onze gemoedstoestand? Daarom is het belangrijk om de juiste kleuren te kiezen. Hieronder sommen we de trendkleuren voor 2023 op: babyblauw, olijfgroen, frambozenroze en terracotta. Met deze 4 kleuren maak je zeker de beste keuze voor jouw (slaap)kamer!

Trendkleur 1: Babyblauw

Blauw staat bekend als een vrij koele kleur. Deze wordt vaak gebruikt in kinderkamers, omdat hij een "rustig/kalm" effect heeft. Verschillende wetenschappelijke studies toonden aan dat wanneer we naar blauw kijken, onze adrenaline daalt, onze polsslag vertraagt en onze spieren ontspannen. Klinkt als de perfecte manier om jouw kind in slaap te brengen. Toch? Bovendien doet blauw ons denken aan natuurlijke elementen, zoals de lucht of de zee. Voeg wolken of boten toe aan de kamer van je kleintje voor het speelse effect. Of kies voor een grafische touch dankzij het Puzzle behang.

Ships | Behang | Roomblush.com

Trendkleur 2: Olijfgroen

Olijfgroen was zeer populair in de jaren 60 én maakt in 2023 zijn comeback! Wat maakt het zo trendy? Het retrogevoel en de veelzijdigheid van deze kleur, want het gaat perfect samengaat met goud, pasteltinten of beige. Olijfgroen brengt een zachtheid en een gevoel van comfort in jouw kinder-, slaap- of woonkamer. Bovendien doet het ook denken aan de natuur en draagt het perfect bij aan een rustgevende sfeer die je van een slaapkamer verwacht. Onze favoriete groene designs? Pieces, Animals in Frames, Dino en Ships.

Dino | Behang | Roomblush.com

Trendkleur 3: Frambozenroze

Wil je het leven door een roze bril zien? Roomblush biedt je de kans om het leven in frambozenroze te zien, wat denk je? Popkleuren, zoals oranje, fuchsia en roze bevorderen onze creativiteit en empathie voor anderen. Wat had je anders verwacht van een roze wolk 😉. Frambozenroze is de ideale kleur voor een schattige kamer, speelse zolderkamer of hippe kantoorruimte. Onze selectie van roze Roomblush prints? Unicorns, Faces of Leo behang.

Leo | Behang | Roomblush.com

Trendkleur 4: Terracotta

Wil je een warme en gezellige (kinder)kamer? Dan is terracotta de perfecte kleur! Deze kleur biedt de perfecte omgeving om te ontspannen. Door de donkere tint adviseren wij om hierbij lichtere kleuren te combineren. Denk hierbij aan leuke terracotta behangprints, zoals onze Zebra, Safari of Wild Flowers. Werk het vervolgens af met rotanmeubelen en jouw kamer is volledig insta-worthy!


Wild Flowers

Jij hebt nu alle informatie in handen om een droomkamer voor je kleintjes of jezelf te creëren! Laat het behangavontuur beginnen!

Deze artikels interesseren je misschien ook

Rebecca deelt haar professionele interieurervaring met Roomblush

Rebecca deelt haar professionele interieurervaring met Roomblush

Wist je dat je als professional ook terecht kan bij Roomblush? Rebecca van Scherp Interieur neemt je mee bij haar creatief interieurproject. Startend met een moodboard, waarbij de Roomblush stalenbox van pas komt om uiteindelijk het passende behang te kiezen uit ons ruime assortiment. Keuze uit meer dan 150 behangdesign al dan niet met maatwerk, maar ook muurstickers en verf. Ontdek Rebecca haar ervaring en verzilver net als haar jouw exclusieve en professionele korting.

Lees meer about Rebecca deelt haar professionele interieurervaring met Roomblush
Interieurgesprek met Daniela van Urban Soul Interiors

Interieurgesprek met Daniela van Urban Soul Interiors

Wist je dat je Roomblush ook als professional kan gebruiken? Daniela van Urban Soul Interiors neemt je daarom mee in haar creatieve interieurproject. Te beginnen met een moodboard, waarbij de Roomblush stalenbox goed van pas komt om uiteindelijk het juiste behang te selecteren. Kies uit meer dan 150 behangdesigns met of zonder maatwerk, evenals muurstickers en verf. Ontdek Daniela's ervaring en ontvang net als zij jouw exclusieve en professionele korting.

Lees meer about Interieurgesprek met Daniela van Urban Soul Interiors
close