FAQ

Voorraad

Behangpapier is altijd op maat en niet op stock, levertijd zit tussen de 5-12 werkdagen: hou er rekening mee dat wij elke woensdag 12u alle orders in productie steken om de week erop te verzenden, indien u na de woensdag 12u bestelt, schuift de levering een weekje op.

Betaalmethodes

Hoe kan ik voor mijn bestelling betalen?
Alle meest courante betaalmethodes waaronder: Visa, Bancontact, Master Card, Maestro, IDeal en Paypal zijn beschikbaar via onze webshop.

Prijzen

Zijn de prijzen inclusief btw?
Ja, alle prijzen op de website, zijn inclusief btw. 

Verzending

Hoeveel verzendkosten moet ik betalen?
Verzendingskosten worden automatisch berekend bij het uitchecken.
BE, NL gratis verzending

Wat is de levertijd?
Behangpapier is altijd op maat en niet op stock, levertijd zit tussen de 5-12 werkdagen: hou er rekening mee dat wij elke woensdag 12u alle orders in productie steken om de week erop te verzenden, indien u na de woensdag 12u bestelt, schuift de levering een weekje op.

Hoe wordt mijn bestelling geleverd?
Alle bestellingen zullen zorgvuldig verpakt worden en worden bezorgd door GLS. U krijgt een track-and-trace op het moment dat het pakket ingescand wordt bij de depot van GLS. Als u niet thuis was bij levering, krijgt u daarvan bericht. Indien het pakket niet opgehaald wordt, keert het pakket terug naar Roomblush. Het opnieuw versturen van het pakket gebeurt terug op kosten van de klant. Indien een bestelling terugkeert omwille van een foutief adres, gebeurt een nieuwe verzending steeds op kosten van de klant.

Terugzenden

Wat als u niet tevreden bent of uw bestelling beschadigd is?
Behangpapier: Aangezien dit behang speciaal voor jou wordt besteld, kan dit niet geretourneerd worden (behalve bij productiefout, noteer hierbij: folie moet nog om het papier heen zijn, anders aanvaarden wij dit niet). Om dezelfde reden worden geen kortingen gegeven op dit behang. Wij raden ook aan om zeker een gratis staaltje te vragen voor u werkelijk bestelt!

Indien andere bestelde artikelen om welke reden dan ook niet aan uw verwachtingen voldoet, kan u als consument gebruik maken van uw herroepings – of verzakingsrecht (zie de verkoopsvoorwaarden vermeld op deze site). Gelieve ons steeds op de hoogte te brengen. Fabricagefouten bij textiel of andere redenen waarom u uw artikel wenst terug te zenden, dient u ons binnen de 14 dagen na aankoopdatum te melden. Hierna gaan we niet meer over tot omruiling. U kan het pakket terug op zenden naar: Roomblush, Beversesteenweg 548a 8800 Roeselare, België. De verzending is op eigen kosten. De betaling die we ontvingen (excl. eventuele verzendkosten), wordt uiterlijk binnen 10 dagen nadat we uw pakket in goeie orde mochten ontvangen, terugbetaald.

Belangrijke info!

Wij raden aan een staal op te vragen van het behang naar jouw keuze, zo ben je zeker dat de kleur past of je zin is ;)
Ook raden wij aan zeker voldoende rollen te bestellen gezien wij per week produceren, per week kan er een licht kleurverschil zijn! Dit is echter beperkt maar bij sommige volle vlakken kan je dit wél zien!

Het behang wordt specifiek per klant geproduceerd en kan niet teruggenomen worden.

Vliesbehang / 1 rol = 4 banen van telkens 50x285cm,
samen dus 2m breedte x 285cm
TIP! als u donker behang koos is het aan te raden de muur eerst van een gelijklopend donker kleur te voorzien. Ook voor licht behang, raden we aan een lichte muur te voorzien. Dit kan een restje verf zijn. Dit omwille van eventuele opengaande naden. Het is hierbij ook belangrijk voldoende stotend te behangen.

Levertijd: 5-12 werkdagen

Elke woensdag 12u gaan alle orders in productie, om de week erop de dinsdag te verzenden. Indien u na de woensdag 12u bestelt, schuift de levering een weekje op.

Verzending

BE & NL gratis verzending