SUMMER SALE: 15% korting op geselecteerde behangprints en muurstickers met code SUMMER24

Duurzaam behang: maak kennis met Roomblush Recycled

Duurzaam behang: maak kennis met Roomblush Recycled

Hoog op je verlanglijstje: je kinderkamer of favoriete ruimte eigenhandig omtoveren tot een droomdecor. Je ideale plaatje, hoe ziet dat eruit?

Als je denkt aan:
✔️ Creatieve prints
✔️ Behang dat zorg draagt voor de planeet
✔️ Papier dat je makkelijk aanbrengt en verwijdert

Dan is de Roomblush Recycled collectie voor jou. Je ontdekt leuke designs die je nergens anders vindt, verpakt in duurzaam behangpapier.

DUIK IN DE ROOMBLUSH RECYCLED COLLECTIE

Hoezo, duurzaam behang?

Net als jij willen we ons steentje bijdragen aan een gezonde planeet voor klein en groot. Elke rol Roomblush behangpapier produceren we daarom lokaal en op bestelling, zodat grondstoffen niet onnodig verloren gaan.

In onze standaardcollectie vind je vliespapier met het FSC-label voor duurzame bosbouw, geprint met een duurzame toner. Bovendien werken we enkel met materialen die veilig zijn voor je gezondheid: omdat we de kunststof PVC vermijden, komen er geen schadelijke stoffen vrij.

Voor je behang in de Roomblush Recycled collectie gaan we een stap verder. Het productieproces verduurzamen we met:

 • Een energiezuinige printer
  Om je favoriete ontwerp te printen, schakelen we een innovatieve digiprinter in. Die verbruikt minder energie, inkt en papier dan een analoog exemplaar.
 • Ecologisch papier
  Je design drukken we af op stevig behangpapier met vezels van 100% gerecycleerd papier of duurzaam geteelde cellulosepulp, een plantaardige grondstof.
 • Milieuvriendelijke UV gel-inkt
  De UVgel-inkt die we gebruiken, is net als onze standaardinkt veilig voor je kinder- of speelkamer: de vloeistof is vrij van chemische stoffen en voldoet aan strikte milieuwetgevingen.

  Floral Dance | Roomblush Recycled | Roomblush.com

   Hoe behangen?  

   Je Roomblush Recycled behang aanbrengen, hoe doe je dat? Van een kale muur naar een originele blikvanger in vijf eenvoudige stappen:

   1. Spreid je rol volledig uit
   2. Knip vier banen uit je rol van twee meter, of zes banen uit je rol van drie meter
   3. Leg een boek of zwaar voorwerp op de randjes, zodat ze niet omkrullen
   4. Lijm je muur in 
   5. Plakken maar!

   MIJN BEHANG KIEZEN

   Duurzaamheid in ons DNA

   Roomblush is een merk van The Wall Decoration House. Dat maakt op zijn beurt deel uit van het Belgische Grandeco WallHaus Fashion Group, al meer dan 40 jaar een klinkende naam in de behangsector. Een duurzame toekomst, daar zet Grandeco z'n schouders onder door innovatieve en milieuvriendelijke oplossingen. Voor onze Roomblush Recycled collectie bouwen we op de kennis en ervaring van ons moederbedrijf. 

   Little Flowers | Roomblush Recycled | Roomblush.com

   Panda | Roomblush Recycled | Roomblush.com

   Deze artikels interesseren je misschien ook

   Duurzaam behangen in een, twee, drie: ontdek Roomblush Recycled

   Duurzaam behangen in een, twee, drie: ontdek Roomblush Recycled

   Jouw behang duurzaam produceren doen we sinds het prille begin van Roomblush: jouw gezondheid en onze planeet blinken bovenaan onze prioriteitenlijst. Met onze nieuwe Roomblush Recycled collectie gaan we een stap verder, met dank aan de kennis en expertise van ons moederbedrijf Grandeco WallHaus Fashion Group.

   Lees meer about Duurzaam behangen in een, twee, drie: ontdek Roomblush Recycled
   Persbericht: Roomblush zet in op gerecycleerd kinderbehang

   Persbericht: Roomblush zet in op gerecycleerd kinderbehang

   Tielt, 27 maart 2023 Roomblush lanceert haar eerste gerecycleerde behangcollectie, Roomblush Recycled. Het Belgische behangmerk, dat dit jaar 10 kaarsjes uitblaast, gaat zo een stap verder in haar ambitie voor duurzame muurdecoratie.  Sinds haar opstart in 2013 zet Roomblush sterk in op duurzaamheid. Het behangmerk produceert elke rol behangpapier lokaal, in België, en op bestelling. Door geen stock aan te leggen en enkel te produceren wat klanten aankopen, vermijdt Roomblush het onnodig verloren gaan van grondstoffen.  In de standaard behangcollectie vind je meer dan 150 hippe designs voor kinderen, geprint met duurzame toner op FSC-gecertificeerd vliesbehang. Het behang is PVC-vrij,...

   Lees meer about Persbericht: Roomblush zet in op gerecycleerd kinderbehang
   close