Producten retourneren

Ben je niet tevreden met de producten die je van ons hebt ontvangen? Dan kan je deze retourneren binnen 14 dagen nadat je de goederen van ons hebt ontvangen:

Neem contact op met onze klantendienst via info@roomblush.com om je retour* aan te melden en het herroepingsformulier te bezorgen. Zij zullen je meer informatie geven over het retourproces.

Ik/wij (*) deel/delen (*) u hierbij mede dat ik/wij (*) onze overeenkomst betreffende de verkoop van de volgende goederen herroep (*)/herroepen (*):
besteld op / ontvangen op: (*)
Uw naam / namen:
Uw adres:
Datum:
Reden tot retour aanvraag:
(*) Doorhalen wat niet van toepassing is.

De verzending is op eigen kosten. De betaling die we ontvingen (excl. eventuele verzendkosten), wordt uiterlijk binnen 14 werkdagen nadat we uw pakket in goeie orde mochten ontvangen, terugbetaald.

*Op maat gemaakte artikelen en artikelen waarvan de plasticfolie, verzegeling of de sticker is verwijderd of opengemaakt, kunnen niet geretourneerd worden en worden in geen geval terugbetaald. Producten dienen altijd in de originele, onbeschadigde staat terug geleverd te worden, klaar voor verkoop.


Twijfel je welke behangprint in jouw interieur past? Bestel eerst een gratis staaltje van je favoriete prints en koop daarna pas je behangrol(len) aan. Zo kan je de kleur en het design testen bij jou thuis en vermijd je retours. Goed voor jou en de planeet ;-)!

close