SUMMER SALE: 15% korting op geselecteerde behangprints en muurstickers met code SUMMER24

Slaapkamer Make-over

Slaapkamer Make-over

Gastblog Else

Toen wij ruim drie jaar geleden verhuisden, kozen wij voor veel witte wanden. Maar langzaam vulden wij die wanden met kleur en verfde ik erop los. Het leek eigenlijk een soort kleurplaat. Weinig wit meer te vinden nu in huis. 

Maar de laatste tijd hebben wij het behangvirus te pakken. En kan vooral de man hier in huis dat steeds beter, hij zegt de laatste tijd wel eens voor de grap dat hij nog altijd kan bijklussen. Maar ik laat hem gewoon eerst lekker veel oefenen.

Onze slaapkamer was tot nu toe nog onbehangen. Want hoewel ik dus van behang hou… iets geschikts vinden is het tweede. In mijn telefoon staan wel tientallen schermafbeeldingen van behang, maar voor de slaapkamer vond ik niet de juiste.

Tot nu dus… 

Toen Roomblush mij benaderde en ik de nieuwe collectie zag, was ik echt onder de indruk van die mooie, warme kleuren en patronen. Zo mooi ook richting de herfst.

En alhoewel ik van veranderen hou, de slaapkamer helemaal opnieuw passend bij een behang verven past niet in mijn drukke weken. Maar…dit behang past echt perfect bij de roze wanden in de slaapkamer! 

Dus werd er hier op een zaterdagmiddag behangen. Ik ging met de kids op stap en hij aan de slag. Ondertussen appte hij mij updates, vond het al gelijk mooi. En naast dat het mooi was, was hij erg tevreden over de kwaliteit! 

En thuisgekomen, natuurlijk snel naar boven gerend: wow… ben echt zo blij ermee. En ook zo leuk, de reacties van de kinderen die de slaapkamer inkwamen: Wat is hier gebeurd?! Wat is het mooi!

Onze slaapkamer is er echt mooier van geworden, warm en cozy... goede reden om lekker op tijd naar bed te gaan! En daar te bedenken wat het volgende project gaat worden.

 

Deze artikels interesseren je misschien ook

Heerlijke zolderkamer met Leavables print

Heerlijke zolderkamer met Leavables print

Mijn dochter heeft een heerlijke zolderkamer met slaapvide gekregen en wilde heel graag zelf behang uitkiezen. Ze is nu op een leeftijd dat ze alles zelf wil uitkiezen, en dat is natuurlijk ook wel erg leuk, om zelf je grote meiden kamer te mogen inrichten.

Lees meer about Heerlijke zolderkamer met Leavables print
Jaren ‘30 in een nieuw jasje

Jaren ‘30 in een nieuw jasje

Een vriend van ons is schilder en had het behang binnen een paar uur aan de wand! Ikzelf ging schilderen en zo kwamen de stijlen samen..Jaren ‘30 in een nieuw jasje..

Lees meer about Jaren ‘30 in een nieuw jasje
close