Slaapkamer make-over

Slaapkamer make-over

Mariel Mulder uit Nederland ging aan de slag met een make-over van haar eigen slaapkamer met ons behang Autumn leaves peachy pink!

Bekijk hieronder het resultaat van deze frisse re-styling. Het gebruik van wit en hout in combinatie met deze rustige behangprint, zorgt voor een frisse minimalistische, aangename slaapkamer. Dit behang kan zowel in een 'volwassen' ruimte in huis als in de kinderkamer. We hebben het behang ook in blauw en groen, dus voor ieder wat wils!

Gastblogje door Mariel Mulder:

Hoe blij ik ook was met onze compleet witte slaapkamer, na 7 jaar was is wel eens toe aan iets anders… De 7-years "itch" zullen we maar zeggen :).
Toen Eline van Roomblush me de printjes van de nieuwe behangcollectie doormailde was ik direct enthousiast. Zoveel mooie kleuren en patronen! Omdat ik de slaapkamer wel graag licht wilde houden viel de keuze al snel op behang Autumn Leaves Pink. Deze zachte nudetint zou onze slaapkamer net dat beetje warmte geven wat ik miste. Het plannen kon beginnen!

De kleur Pink Nudity van Flexa stond al een tijdje op mijn wensenlijst en deze bleek perfect te passen bij het Autumn Leaves behang. In de muur waar de televisie aan hangt zat een scheef gezaagd gat. Voor de dvd-speler die me al tijden irriteerde, dus daar verzon ik ook gelijk een oplossing voor. Verder hing er achter de deur, die altijd open staat, een rekje dat net te ver uitstak en waar van alles aan op gehangen werd. Dat kon minder rommelig en dus zou ik dat hoekje ook aanpakken.

Het behang was binnen, de verf en de houten lat om het gat in de muur te verbergen werden gekocht dus het klussen kon beginnen! Eerst verfde ik een lambrisering op de muur tot het dvd-gat met de kleur Pink Nudity. Toen ging het behang op de muur die er haaks opstaat. Het was de eerste keer dat ik zelf ging behangen en deed het ook nog eens helemaal alleen. Maar gelukkig is het behang van Roomblush supermakkelijk aan te brengen! Even de muur inlijmen en plakken maar. Toen het behang er netjes opzat heb ik de houten lat op maat gezaagd en tegen de muur aan geplakt met kit. Dag lelijk gat, hallo mooi muurtje!

Het stylen kon eindelijk beginnen. Mijn zelfgemaakte kledingrek kwam weer terug op dezelfde plek maar kwam nu dus voor een prachtig behangetje te staan! Over de thermostaat hing ik mijn strooien zomerhoed die qua kleur perfect past bij al het lichte hout op de slaapkamer. Het hoekje achter de deur had dankzij het mooie behang geen extra aankleding meer nodig. Dus kon ik het kastje waar de vloerverwarming verdeler inzit mooi stylen met een stapel favoriete –én mooie- boeken, een plantje en de eerst letter van mijn voor- en achternaam. Verder legde ik nog een mooi plaid van Imbarro over ons bed heen voor een lekkere knusse sfeer.

Dankzij nieuw behang en een bijpassend kleurtje op de muur ben ik weer helemaal verliefd op onze heerlijk lichte slaapkamer!


Deze artikels interesseren je misschien ook

Hacienda babykamer

Hacienda babykamer

Line vanvoorden creeërde met ons behang Hacienda een prachtige sfeer vol leuke styling-ideetjes!

Lees meer about Hacienda babykamer
Oh Paris Paris!

Oh Paris Paris!

Oh Paris Paris tu est belle! Nieuw behang ParisParis in Parijse sferen!

Lees meer about Oh Paris Paris!
close