Instructies

Behanginstructies

 1. Voorbereiding / Zorg dat de muur glad, schoon, droog en egaal van kleur is. Behang bij ± 18 à 20 graden.
 2. Muur insmeren met lijm / Gebruik Perfax voor vliesbehang.
 3. De banen zijn genummerd, respecteer zeker deze volgorde.
 4. Eerste baan plakken / Rol de baan af op de muur en snij het overtollige materiaal af. Plak de eerste baan. Snij onderaan af op de plint langs een metalen liniaal. Strijk met een behangspatel van binnen naar buiten om blazen weg te werken. Niet wrijven met handen of doek, anders tast u het oppervlak aan.
 5. Volgende banen plakken / Start opnieuw met telkens het overtollige materiaal af te snijden. Baan 2 en 4 moeten omgedraaid worden. Plak de banen heel nauw tegen de andere banen. Strijk met een behangspatel van binnen naar buiten om blazen weg te werken. Niet wrijven met handen of doek.
 6. Behang over stopcontacten / Plak het behang over de stopcontacten en schakelaars, trek de omtrek stevig aan en snij het middenstuk uit.
 7. Drogen / Geef uw muur de tijd om uit te drogen. Zodra dit gebeurd is, zal u geen natte plekken meer zien. Eventuele lijmvlekken direct verwijderen met lauw water door te deppen met een spons. Druk de naden éénmalig aan met een roller.

Bij klachten de bovenkant van het etiket bijvoegen.

 

Muursticker instructies

 1. Voorbereiding / Zorg dat de muur glad en effen is. Om de muur schoon en stofvrij te maken, gebruik je best een lauwe vochtige doek om de muur af te kuisen. Een laag verf is sterk aangeraden (de muur moet wel zeker droog zijn).
 2. Kleef bij 18 à 20 graden (bij vrieskou zal de sticker niet hechten)
 3. Wij raden aan de muursticker te kleven binnen de 6 maand.
 4. Leg indien mogelijk de sticker een aantal uren open en plat vooraleer te plakken.
 5. Het is de bedoeling om met de stickers zelf een compositie te maken of ons voorbeeld te volgen zoals op de foto getoond wordt op de sticker op de verpakking. Maak dus heel voorzichtig de stickers één voor één los en plaats de eerste waar je wil. Doe hetzelfde voor de andere sticker-elementen.
 6. De sticker-elementen zijn niet al te groot en kunnen makkelijk effen gestreken worden met een doek. Wrijf eventuele blazen weg naar te kanten toe, start vanuit het midden.

 

Wasinstructies alle textiel

Elk artikel bevat een was-label met de was-instructies op die u dient te volgen. Opbergmanden hebben die niet, maar kunnen wel op een zacht handwas-programma gewassen worden.

 

Instructies Dienbladen

De dienbladen gaan in de vaatwas en zijn zeer hygiënisch.