U hebt zonet een {{ productType }} van {{ product }} toegevoegd aan uw mandje

{{ cart_link }} {{ continue_link }}

Afrekenen Verder winkelen check out

Blog

We love Nude

We love Nude

Gastblogje van Shannon:
Op het moment dat Roomblush een sneakpreview deelde van de nieuwe 2020 collectie, wist ik; oké dit is gemaakt voor mij!

Eerlijk is eerlijk. Je moet verliefd worden op een printje, het printje moet je aanspreken. De KELIM mochten wij uittesten. En ik kan je zeggen, liefde op het eerste gezicht. Alle gekkigheid op een stokje. Alsof deze print gemaakt is voor de kamer van onze dochter Meggie. De nude kleuren van het behang matchen zo goed met de kleur spaced honey, de hout tinten in de kamer. En natuurlijk de opgeknapte, vintage commode. Het is een erg klein kamertje, waarbij je goed moet na denken en de juiste keuzes moet maken. Wat wel of juist niet staat. Het behang is daardoor ook wel de eyecatcher. Loop je langs het kamertje valt als eerst de commode op, en loop je naar binnen BOEM, daar is het behang. Daarnaast geeft het ook een warme uitstraling. De gouden en neutrale details doen het ‘m. 

Ik kon (zoals gewoonlijk) niet wachtten met plakken. De kindjes waren zoet beneden aan het spelen. En zo kon ik toch een begin maken. Dat begin had ook gelijk een eind. Ik was niet te stoppen, kon in 1 keer door. Op de verpakking staat duidelijk aangegeven welke baan je moet ‘keren’. Ideaal want ik had anders me hele muur verziekt! De banen zijn ook genummerd (je kan dus niet in de war raken). Zelfs de bochten gingen perfect. Ik geloof dat ik ook me adem in hield, met elke baan die ik ging plakken.

Je hoeft hier gelukkig geen professionele behanger voor te zijn.
Het resultaat mag er zijn, al zeg ik het zelf!