{{ product }} is toegevoegd aan {{ cart_link }}. Voel je vrij om {{ continue_link }} of {{ checkout_link }}. winkelwagen verder te winkelen af te rekenen

Blog

Roofdieren in de kinderkamer

Roofdieren in de kinderkamer

Gastblog van Melanie Goethals van Studio Paus met ons behang Panthera!

Voor de kamer van de jongens kochten we bitter weinig. Twee grote ladekasten van Ikea (Malm) om de verloren ruimte onder de schuine muur weg te werken en een tweedehands spijlenbed van familie voor Ramses. Aster slaapt in het bed waar Niels als baby in sliep. Een vintage kast van mijn overgrootmoeder, dito nachtkastje en we were good to go! Sober en neutraal, maar gezellig en best oké.

Toch tot Eline van het Roeselaarse Roomblush met haar heerlijke panterbehang kwam aandraven. We vielen als een blok voor het papier met vintage look en sloegen de handen in elkaar. Tegen een stukje van mijn roots in de kinderkamer kon ik niet nee zeggen? In ruil voor enkele rollen, sloegen wij als een gek aan het behangen (lees: Niels) en sleepten we onze jongens daarna voor de lens. Hier onder zie je het resultaat. Wij zijn in elk geval méér dan tevreden en ook Ramses en Aster vinden de dierlijke toets geweldig. Het enige nadeel? Dat ze voor het slapen gaan per se alle panters willen tellen … Het is ‘ns wat anders dan schaapjes.