Ted's room

Ted's room

Bricks on the wall:
Een nieuwe kamer voor Ted!

Samen met de jongens ontdeden we de muur op Ted z'n slaapkamer van de goudkleurige stippen. Het kamertje vroeg namelijk om iets nieuws; behang! "Behang? Niets voor mij." Ja, dat riep ik echt altijd. En zo kunnen smaken dus veranderen.

Zo veranderde ook mijn visie op behang. Ik schreef eerder al eens dat ik vond dat Ted z'n kamertje iets anders nodig had. Dat is gewoon een gevoel natuurlijk, een gevoel van mij. En ik ben iemand die graag bezig is met veranderen. Lekker schuiven met meubels en accessoires door het huis. Niet zo letterlijk als je het nu leest, maar heerlijk de woonkamer, badkamer en slaapkamers opnieuw stylen.

Roomblush it is...

Echter, Teds kamertje bleef 'onaf'. De commode in felgroene kleur in combinatie met het underlayment doet het goed, maar ik miste warmte, de gezelligheid. Instagram inspireerde me en liet de liefde voor behang opbloeien. Vooral het behang van Roomblush trok iedere keer mijn aandacht. De leuke beertjes, gave pasteltinten, mooie prints... Maakten iedere keer dat "WAUW" gevoel bij me los. Zo ook de nieuwste 'Tropical' collectie.

Met de groene commode in mijn achterhoofd viel mijn oog op een print die je in eerste instantie niet meteen op dit kamertje zou zoeken, maar ik kreeg 'm er niet meer uit. Uit mijn hoofd bedoel ik dan. Ik koos voor de "Hacienda", een behang met een tropische bladerenprint op een heel donkerblauwe achtergrond. Ja, dit moet de warmte terugbrengen in Teds kamertje! Ik weet het zeker.

 

Easy peasy

Spannend!

De bestelling is binnen, we kunnen aan de slag! Om ons huwelijk niet stuk te laten lopen (geintje natuurlijk), koos ik ervoor om samen met mijn ouders te gaan behangen. Om dat huwelijk ook in stand te houden, lieten we mijn moeder op de kinderen passen en ging ik samen met m'n vader aan de slag.

Een goeie keus, we vormden een goed team. Mijn vader op het trapje en ik met een mesje aan de slag om de banen op juiste lengte te snijden. "Easy", want ze zijn gewoon al voorzien van nummer en snijlijn. M'n vader was bang dat hij grote stukken zou verspillen om de print goed door te laten lopen.

Maar daar is gewoon al rekening mee gehouden!
Alleen even recht afsnijden aan de bovenkant. Op de muur plakken, afsnijden ter hoogte van de plint en hop, naar de volgende baan. Ja, dit had ik ook wel samen met Maarten durven doen 😉.

En dan nu...het resultaat! 

Hoe gaaf staat de commode tegen de donkere print?
Alle tinten groen passen bij dit behang, maar ook blauw en roze matchen. Ik ben er zooooo blij mee! Het kamertje vraagt nog om wat extra styling, maar het voelt nu al zoveel warmer en gezelliger.

Ook Ted roept iedere avond dat er nog steeds mooi behang op de muur zit! En, ook niet geheel onbelangrijk, hij slaapt (zoals gewoonlijk) als een roosje in z'n mooie "nieuwe" kamer. 

Deze artikels interesseren je misschien ook

Keep It Tropical

Keep It Tropical

Ja, de zomer is bijna ten einde, maar dat betekent niet dat je de zomer met haar tropische vibes in je huis niet meer kunt voelen!

Lees meer about Keep It Tropical
Hacienda babykamer

Hacienda babykamer

Line vanvoorden creeërde met ons behang Hacienda een prachtige sfeer vol leuke styling-ideetjes!

Lees meer about Hacienda babykamer
close