SUMMER SALE: 15% korting op geselecteerde behangprints en muurstickers met code SUMMER24

Laat Bunnies huppelen doorheen je kinderkamer

Laat Bunnies huppelen doorheen je kinderkamer
Gastblogje door Saskia

In één oogopslag was ik verliefd op een van de behangetjes van Roomblush! In hét toffe kleurtje van het moment (Camel lover!) en met een té schattig printje.
Toen het Bunnies behangetje binnen kwam kon ik dan ook niet wachten tot het op de muur zat! Wel hadden we een klein ‘probleempje’. Zelf heb ik namelijk nog nooit behangen en het is, op zijn zachts gezegd, niet echt de favo bezigheid van mijn vriend. Deze wijze man zorgde er dan ook voor dat hij de hele avond was voetballen op onze wij-gaan- behangen avond.

Omdat ik niet de meest handige ben, en het behang wel graag enigszins fatsoenlijk op de muur wil krijgen, heb ik wat voorbereidend werk gedaan alvorens te starten met behangen.

Duidelijke behanginstructies

Op de website van Roomblush vind je een duidelijke behang instructie. Hierin staat onder andere beschreven welke volgorde je dient aan te houden wat bij het plakken van de banen, en in welke richting je ze dient te plakken.

Daarnaast heb ik ook een aantal instructie video’s van vliesbehang- met- print-aanbrengen bekeken. Hierin vond ik een aantal tips als hoe houd je de rol behang vast bij het aanbrengen, welke hulpmiddelen heb je nodig en hoe snijd je de baan mooi af aan het einde.


Vervolgens ben ik aan de slag gegaan en heb ik baan voor baan, volgens de instructies, aangebracht. De instructie is zo makkelijk beschreven dat hij zelfs voor de beginnende behanger goed te volgen is (godzijdank!).

Wat daarnaast erg fijn werkt is dat het behang van een prachtige, stevige kwaliteit is. Het ‘wappert’ niet zomaar alle kanten op.

Product Bunnies Behang


Uiteindelijk kan ik volmondig zeggen dat het me reuze mee viel!

Met de duidelijke instructies en het fijne behangetje lukt het je het behang snel én mooi aan te brengen. Zowel voor de ik-doe-het-alleen behangers als wanneer je wel een behulpzame vriend hebt ;) 


Dankjewel Saskia voor het schrijven van deze enthousiaste blog. 

Geniet samen met je vriend van deze schattige Bunnies ;-)

Deze artikels interesseren je misschien ook

Totale re-styling van de kamer van Salomé

Totale re-styling van de kamer van Salomé

Salomé is afgelopen februari 3 jaar geworden! De kleuterfase is bijna daar. Aah, wat gaat het snel! Alle clichés zijn waar. Drie jaar! Toen we ons hoofd gingen breken over een leuk verjaardagskado.

Lees meer about Totale re-styling van de kamer van Salomé
Elements op je muur

Elements op je muur

Ik kreeg dit prachtige behang binnen van Roomblush en was meteen verkocht. Het moest er dan ook meteen op!

Lees meer about Elements op je muur
close