Jacks new room

Jacks new room

Gastblogje door Mama Margaritha: three boys in one year [one + twins] making an online photobook on insta lifestyle blogger

Margaritha ging aan de slag in de kamer van haar zoontje Jack, met ons Jungle behang en wat voor een prachtige make-over dit werd.

Na de make-over van de slaapkamer van George en James, was Jack zijn slaapkamer aan de beurt. Jack slaapt nu op de oude slaapkamer van George en James. Hij kreeg nieuw behang, en een nieuw bed en wat nieuwe accessoires. Ik ben heel blij met hoe het is geworden en hijzelf ook. Hij wil alleen nog plantjes [ja echt, dus dat gaat deze mama binnenkort snel regelen!].

Het bedhuisje kregen we opgestuurd van petite amélie, het is precies hetzelfde als de bedhuisjes van George en James. Het is een juniorbed in de maat 80×160 waarin ze tot ongeveer 10 jaar sowieso kunnen slapen. Ik gebruik beddengoed voor een eenpersoonbed.

Je hebt maar een klein stukje over en dat stop ik gewoon in onder het matras! De bedden zijn naturel gelakt en er ligt een lattenbodem onder de matrassen. Jack heeft geholpen bij het in elkaar zetten van zijn bedje, wat hij geweldig vond en het was ook zo gebeurd!

In Bussum heeft petite amélie een concept store waar het huisje ook te bekijken is. Dan kun je het even in het echt voelen en zien voordat je het besteld. Er zijn compleet ingerichte kinderkamers te bewonderen inclusief de tofste accessoires. Daarnaast geven je graag meer informatie over hun producten.
Je kunt er ook inspiratie opdoen en ze denken graag met je mee over de styling.

Jungle

Het behang komt van Roomblush, uit hun nieuwe collectie. Het jungle behang en je kunt het hier vinden.

Veranderdwang

Ik ben super blij met de sfeer die er hangt, maar voel nog steeds veranderdwang [gaat dat ooit weg??]. Want die koppen zouden toch ook heel tof staan op het jungle behang… En een groot naturel warm kleed zou ook heel mooi en fijn zijn. Het keukentje zou ik ook nog wel willen verven. En zo blijf ik lekker bezig en knutselen ;-). dus keep you updated!

Items

Onderaan de blogpost staat nog een lijstje van alle overige accessoires/items waar ik ze vandaan heb.

Bed: bedhuisje van petite amelie
Ladekast: ikea
Keukentje: ikea
Wit beddengoed: h&m
Groen hoeslaken: nobodinoz via de gele flamingo
Quilt: cam cam copenhagen
Grote knuffel: h&m (uitverkocht)
Sterren aan bedje: via lidor
Dierenkoppen: wild & soft via lidor
Autohaakje: hagelens via hygge kids
Vliegtuig: intratuin
Nijntje lamp: mrmariadesign
Print op kast: aliexpress
Lijst om print: ikea
Kleed: fermliving
Driehoekjes op muur: ferm living

Deze artikels interesseren je misschien ook

Roofdieren in de kinderkamer

Roofdieren in de kinderkamer

Gastblog van Melanie Goethals met ons behang Panthera! Benieuwd?

Lees meer about Roofdieren in de kinderkamer
Scott’s nieuwe jongenskamer

Scott’s nieuwe jongenskamer

Kijk je mee binnen op de nieuwe Jungle kamer van Scott? Influencer en instagrammer Dirksdotter ging heel creatief aan de slag!

Lees meer about Scott’s nieuwe jongenskamer
close