Heerlijke zolderkamer met Leavables print

Heerlijke zolderkamer met Leavables print

Gastblogje Elske

We waren al een aantal maanden bezig met een zolderverbouwing
toen Roomblush vroeg of ik behang uit de nieuwe collectie wilde proberen. Ja!! Dat kwam even goed uit!  Op zolder hebben we onder andere 2 kinderkamers gemaakt en een badkamer. Mijn dochter heeft een heerlijke zolderkamer met slaapvide gekregen en wilde heel graag zelf behang uitkiezen. Ze is nu op een leeftijd dat ze alles zelf wil uitkiezen, en dat is natuurlijk ook wel erg leuk, om zelf je grote meiden kamer te mogen inrichten.

Ze koos voor dit mooie licht blauwe behang met bladeren print. De muren op haar kamer zijn vrij hoog, dus best een klus leek me. Maar dit viel echt reuze mee! Zo makkelijk dat de banen al zijn genummerd! En het behang is mooi dik en makkelijk op te plakken.  

Mijn dochter wilde het licht blauw graag combineren met een beetje roze, en natuurlijk samen met de licht gele vloer is het een heel zonnig en gezellig geheel geworden. Ze is zo blij met haar nieuwe kamer! En zo’n grote muur behangen geeft echt een statement aan de kamer!  

Deze artikels interesseren je misschien ook

Heaven on the wall!

Heaven on the wall!

Al een tijdje had ik het plan op de zolder een fijne werkplek te creëren. Ik wilde graag eenheid met kleur, maar ook een ruimte die rust uitstraalde. Het behang dat ik heb uitgekozen past heel goed in de sfeer die ik graag wilde neerzetten in deze ruimte.  

Lees meer about Heaven on the wall!
Slaapkamer Make-over

Slaapkamer Make-over

Toen Roomblush mij benaderde en ik de nieuwe collectie zag, was ik echt onder de indruk van die mooie, warme kleuren en patronen. Zo mooi ook richting de herfst.

Lees meer about Slaapkamer Make-over
close