SUMMER SALE: 15% korting op geselecteerde behangprints en muurstickers met code SUMMER24

Gastblog Brihoog

Gastblog Brihoog

Behang van Roomblush!! Zo mooi en zó ontzettend veel keuze!!
Maar wij zijn helemaal geen klussers en zulk mooi behang wil je ook niet zomaar op de muur plakken als je niet precies weet hoe en wat!
Ik nam de tijd om een behangsoort te kiezen die we allebei mooi vinden en die overal in huis een plaatsje kán krijgen! Het werd ‘Hearts Copperblush’.
Want ook al zijn we geen Handige Harry's, we willen wel graag nieuwe dingen proberen! Dus kwam ik met het idee om het behang op een plaat aan te brengen.

Mocht het niet lukken, dan hadden we nog wat behang over voor eventueel een nieuwe plaat en ging er geen complete rol behang of een muur verloren.
Maar zoals ‘ze’ van Roomblush al zeiden: ‘Het is niet zo heel moeilijk om ons behang te bevestigen.’ En dat klopte! De plaat legden we op de grond, smeerden we in met lijm en toen konden we aan de slag. De ene helft deed mijn vriend en de andere helft deed ik. Even een beetje schuiven om het patroon mooi passend te krijgen en klaar!De plaat hebben we tegen de zachtgrijze muur achter de eettafel gezet voor wat extra pit, maar ook achter de box van Olivia heeft die al een plaatsje gekregen. Daar zorgt het behang voor vrolijkheid! Als ze in haar box ligt, dan is ze ook echt gefascineerd door het printje en gaan haar vingertjes tussen de spijlen door richting de plaat.

Maar ik als interieurliefhebber gooi graag eens in de zoveel tijd alles weer om. Ik weet nu al dat het muurtje tussen de ramen met precies dezelfde afmeting als de plaat ook een mooie kanshebber is. Of onze slaapkamer, of de muur naast de kledingkast op Olivia haar kamer... Of, of, of!! Genoeg keuze en overal zal het behang sfeer geven en zorgen voor een bijzonder effect!Nu denk ik: "had ik maar de stoute schoenen aangetrokken en een hele muur aangepakt!" Want het is zo'n mooi behang en het zorgt voor een groots effect! Maar dat is voor een volgende keer. Dan doe ik het gewoon! Word ik vanzelf, een Handige Harry!


Deze artikels interesseren je misschien ook

Logeerkamer Karen

Logeerkamer Karen

Gastblog van mama Karen: "geen perfect leven, gelukkig wel gelukkig: Patrick & Roos / zon, boeken, eten, kledij, vakantie, interieur, vrienden, familie / Lymefighter"

Lees meer about Logeerkamer Karen
Roofdieren in de kinderkamer

Roofdieren in de kinderkamer

Gastblog van Melanie Goethals met ons behang Panthera! Benieuwd?

Lees meer about Roofdieren in de kinderkamer
close