SUMMER SALE: 20% korting op geselecteerde behangprints en muurstickers met code SUMMER24

Jaren ‘30 in een nieuw jasje

Jaren ‘30 in een nieuw jasje

Gastblogje Sofie


Sinds 2017 wonen we in ons moderne split-level huis in Drenthe. We verhuisden van een jaren ‘30 huis naar een nieuw huis toen Sofie 1,5 jaar oud was. Inmiddels was haar dreumes/peuterkamer wel toe aan een update!

We houden nog steeds van de jaren ‘30 sfeer van ons oude huis en combineren oud samen met nieuw in ons interieur.

Sofie had 1 grote wens, namelijk een tent (hemeltje) boven haar bed en roze... ok check! Toen Roomblush mij een berichtje stuurde met de vraag of ik hun behang uit de nieuwe collectie wilde lanceren, twijfelde ik geen moment en ging met de strenge jury (Sofie) zitten en koos een top 3 uit de prachtige nieuwe behang collectie. En hoera het werd onze nummer 1 uit onze top 3 en starten zo onze zoektocht naar kleuren en styling voor Sofie haar nieuwe meisjeskamer.

Helaas kan ik zelf niet behangen maar een vriend van ons is schilder en had het behang binnen een paar uur aan de wand. Ikzelf ging schilderen en zo kwamen de stijlen samen.. Jaren ‘30 in een nieuw jasje!

Ik, maar vooral Sofie is super blij met het resultaat.
Het behang past perfect in ons interieur!
Sfeervol en zeer geschikt voor kinderkamers, maar ook voor andere ruimtes ik huis..

We zijn blij!!

 


Deze artikels interesseren je misschien ook

Slaapkamer Make-over

Slaapkamer Make-over

Toen Roomblush mij benaderde en ik de nieuwe collectie zag, was ik echt onder de indruk van die mooie, warme kleuren en patronen. Zo mooi ook richting de herfst.

Lees meer about Slaapkamer Make-over
Roomblush steunt Make A Wish

Roomblush steunt Make A Wish

Tijdens de maand december schenkt het Roomblush team 5% van haar maandomzet aan Make A Wish. Ook jij kan jouw steentje bijdragen door de code “Make a wish” toe te voegen op het einde van je bestelling.

Lees meer about Roomblush steunt Make A Wish
close