SUMMER SALE: 15% korting op geselecteerde behangprints en muurstickers met code SUMMER24

Boys~Girls room

Boys~Girls room
Toegegeven... wij zijn de slechtste behangers EVER!

Het creatieve kind in mij was zooo blij toen ik de rollen behangpapier ging ophalen in de parcelshop. Uiteraard ben ik ook zo één van: “Ik wil dat nu direct doen, ik kan echt niet wachten!” Maar, het verstand zei, calm down. Mooi behangpapier verdiend een goede voorbereiding. Ohja, want we hebben ook nog nooit behangen! Dus las ik met veel plezier alle blogs op de website van Roomblush. Eén voor één zo mooi en het leek allemaal ook zo gemakkelijk! Piece of cake!

First of all: kindjes op playdate!
Daarna waren we al “goed” begonnen door het verkeerde product aan te kopen. Zoals duidelijk aangegeven op de gebruiksaanwijzing van het behang, keken we in de winkel uit naar het merk Perfax. We zagen daar alleen wandlijm polystyreen, en dachten wel het juiste te hebben. Eenmaal de pot open hadden we toch al onze bedenkingen. Het leek eerder een soort plamuursel dan lijm, ma bon... we waagden het er op. Het uitsmeren bleek dan toch niet zo gemakkelijk te zijn. Na 2 banen en een toch goedkeurend telefoontje van de plaatselijke doe-het-zelfzaak hielden we het voor bekeken. “F*** it, dit marcheert niet. We halen iets anders”. Uiteindelijk het juiste Perfax smeersel gevonden, waardoor het wel écht vlotjes ging.

Toch had mijn man zijn mening over behangen: “Zoetje, ik zie u graag en wil u steunen in alles wat ge doet. Maar gene behang meer!”
Ik moest eens lachen. Roomblush heeft zo mooi behang, dus ik ben het daar absoluut niet mee eens. Hé, het is oké om je behang te laten doen! Ha! Ik heb gehoord dat de dames van ‘Mothersofthehome’ dat uitstekend kunnen. Onthouden voor volgende keer dus!

Ik ben echt super blij met de print! Het past perfect bij de zwarte lambrisering die we al hadden op Mathis (4 jaar) zijn stoere jungle-kamer. Sinds bijna een jaar deelt hij zijn kamer met zusje Romy (11 maand). Ik zocht iets om haar een eigen hoekje te geven. Maar ondanks alle mooie ideeën op internet, wist ik het nog niet zeker. Tot ik de Leopard print van Roomblush zag. Op slag verliefd! Zoveel mooie kleuren waar ik moeilijk uit kon kiezen. Alsof Eline Rousseau van Roomblush al in ons huisje was geweest. Koos ze voor ons de Leopard Bordeaux-Nude print uit die perfect samensmelt met de rest van de kamer en toch een vrouwelijk toetsje geeft. It was meant to be!

Het allerbelangrijkste... Mathis vindt het ook heeeeel erg mooi hoor! Wauw!

Ook al lukt het soms niet meteen van de eerste keer, laat het u zeker niet afschrikken om voor behang te kiezen. Gewoon DOEN! Het geeft zoveel meer warmte en gezelligheid aan een kamer. Het was even zweten, maar écht de moeite waard! Als de kindjes later hun eigen kamer hebben komt er zeker weer een Roomblush papiertje in! Ik deel graag met jullie het resultaat hieronder.

Liefs Tatjana M.

Deze artikels interesseren je misschien ook

Leon's Dino room

Leon's Dino room

Sinds een half jaar wonen we in ons nieuwe huis. Er moet nog heel wat afgewerkt worden, maar we vonden het belangrijk dat de kinderen al snel een toffe en mooie kamer hadden. Daarom stond Leon zijn kamer bovenaan het lijstje.

Lees meer about Leon's Dino room
Real wall

Real wall

Dit grijze leopard behangpapier blijft voor eeuwig! We hebben zoveel leuke reacties gehad: "Is dat behang? Het ziet er zo realistisch uit ”.

Lees meer about Real wall
close