SUMMER SALE: 15% korting op geselecteerde behangprints en muurstickers met code SUMMER24

Bloom it up!

Bloom it up!

Gastblog van Evi

Toen we vroegen aan onze dochter wat ze wou voor haar verjaardag kregen we elke keer als antwoordt: ”een mooie 
kamer”! Toen ik de waterverf collectie van Roomblush zag, was ik meteen verliefd op de mooie kleurtjes en prints.

De dochter mocht uit de collectie haar 3 favorietjes kiezen. Uiteindelijk werd haar keuze de bloom bluegreen. En ik was echt heel blij met haar keuze. Toen de rollen aankwamen, begonnen we met het herschilderen van haar muren. We lieten een kleur verf op maat maken die in het behang terugkomt. Er is nu 1 accentmuur in deze kleur en alle andere muren werden gewoon wit geschilderd.

Het behangen zelf ging super vlot, iedere rol bestaat uit 4 genummerde bannen. Je hoeft zeker geen professionele behanger te zijn om dit tot een goed einde te brengen. Manlief en ik klaarden de klus op een paar uur tijd.

De dochter koos zelf de rest van de accessoires voor haar kamer en kreeg ook nog een tweepersoonsbed. Ik ben er zeker van dat ze heel blij is met haar ‘nieuwe grote meidenkamer’. En ook ik ben verliefd op deze kamer. Missie geslaagd dus! 


 

 

 

Deze artikels interesseren je misschien ook

SS20 collectie

SS20 collectie

Wij presenteren een nieuwe behangcollectie voor SS20. We lieten ons hiervoor enerzijds inspireren door het verre Oosten en anderzijds door de Tropen. De Safari print zorgt ervoor dat het huis binnen no-time een spannende jungle-sfeer uitademt. Terwijl het behang Fantasy, Pieces en Layered juist inspeelt op de Oosterse kleuren en cultuur.

Lees meer about SS20 collectie
Idee voor een stoer cadeau

Idee voor een stoer cadeau

Wat geef je een meisje dat zeven wordt en alles al heeft? Julie hoefde er niet lang over na te denken, een nieuwe kamer!

Lees meer about Idee voor een stoer cadeau
close