Totale re-styling van de kamer van Salomé

Totale re-styling van de kamer van Salomé

Gastblogje door Laura

Salomé is afgelopen februari 3 jaar geworden! De kleuterfase is bijna daar. Aah, wat gaat het snel! Alle clichés zijn waar. Drie jaar! Toen we ons hoofd gingen breken over een leuk verjaardagskado, was daar ineens een mooi bedhuisje die bij een mede-IG’er te koop stond. Ik was op slag verliefd en besloot dat dit een prachtig kado zou zijn. Stefan vond het ook dus hop, op naar Baarn om ‘m op te halen. Een groot avontuur voor Salomé. En voor ons, want hij paste echt net in de auto. Met mijn kippenkontje achterin, tussen de latten in. Dan is Baarn ineens een heel eind haha.

Een prachtig kado was het zeker. Oh wat was onze meid trots. Een groot bed! En groot was ie. Onwijs blij was en is ze er mee. Ik hield al een tijdje de collectie van Roomblush in de gaten, omdat ik graag een behang op haar slaapkamer wilde. De kamer is, zeker voor een kinderslaapkamer, erg ruim qua grootte. Een behang vult de ruimte wat meer, op een speelse manier. Toen Roomblush mij een berichtje stuurde of ik een behang uit de nieuwe collectie wilde lanceren, twijfelde ik geen moment! Een mooie gelegenheid om deze kamer af te maken.

Zo gezegd zo gedaan. Dit dessin Shapes vond ik goed passen bij de stijl. Sfeervol, speels (een kinderkamer mag best een beetje anders dan anders zijn) maar toch tijdloos. Dit behang zie ik gerust op de muur hangen de komende jaren, ook als ze ouder wordt. Ik heb de ruimte aangekleed met planten, roze accenten en niet te vergeten haar knuffels. En ja: Dikkie Dik (haar heilige knuffel) heb ik voor de foto’s aan de kant gelegd (want: oranje). De enige die uit de toon viel, verder is het zoals het is! Wel zonder rondslingerende boekjes natuurlijk.

Ik ben onwijs blij met het resultaat! Het behang heb ik gekregen van Roomblush #laurahindrikscollab, maar verder heb ik alles zelf gekocht.

Het behang is echt simpel aan te brengen! Het zit er lekker strak op!

     

Deze artikels interesseren je misschien ook

Hippe familie make-over

Hippe familie make-over

Inge toverde de kamers van haar kids om tot een hip paradijs!Voor beide koos ze de Puzzle print, eentje in Terracotta en de andere in de mooie warme Green versie! Kijken jullie mee?

Lees meer about Hippe familie make-over
Laat Bunnies huppelen doorheen je kinderkamer

Laat Bunnies huppelen doorheen je kinderkamer

Saskia fleurde haar kinderkamer om tot een echt Bunnie paradijs. Ze noemt haar zelf geen klusser, maar bracht het behangproces zonder enige hulp tot een goed eind. Benieuwd? Lees nu haar gastblogje.

Lees meer about Laat Bunnies huppelen doorheen je kinderkamer
close