Mooi kwalitatief behang

Mooi kwalitatief behang

Gastblogje Maaike

Het prachtige Behang van Roomblush kwam binnen en eerlijk mijn hart maakte een sprongetje. Wat ideaal dat de banen al voor je uitgerekend zijn en het is ook nog eens een keer erg mooi kwalitatief en dik behang.

Helaas kan ik nog niet zelf behangen, wil dit wel erg graag leren dat terzijde. Mijn man heeft het erop geplakt en het zat er eigenlijk zo op. Daarna kon de styling beginnen en dat vind ik natuurlijk het allerleukste.

Dit behang heeft een beetje een etnische uitstraling waardoor de invloeden van het oosten en Bali erg mooi naar voren komen. Daar ging dan ook mijn styling vanuit. Messing met rotan maakt voor mij de ideale combi voor dit behang. Onze dochter had een geel nachtkastje dit vond ik er niet meer bij staan. Dus heb ik de verf kwast gepakt. Ik had nog witte verf en roestkleurige verf staan dit heb ik gemengd tot deze zalm rozige kleur wat perfect bij het behang matcht.

Nu vind ik het altijd enorm leuk om te schuiven in de kamers waardoor er weer een totaal andere sfeer ontstaat. Het oude vintage bureau met dito schoolstoel maakt het weer een hele andere setting en dit maakt dus dat dit behang zo ontzettend veelzijdig is.

Voor ons absoluut een topper dit behang.

Deze artikels interesseren je misschien ook

Ombre behang

Ombre behang

Op Instagram zag ik continu leuke kamertjes voorbijkomen. Stiekem werd ik er wel een beetje jaloers op en besloot onze kamer om te gooien. Emma Lieve kreeg haar eigen ‘kamertje’ in mijn kamer. 

Lees meer about Ombre behang
Slaapkamer Styling

Slaapkamer Styling

Een eigen plekje in huis waar je tot rust komt, creëer je met dit fijne behang.Check enkele sfeerfoto's hieronder.

Lees meer about Slaapkamer Styling
close