In the jungle...

In the jungle...

gastblog StyleStek

Inmiddels woon ik 2,5 jaar in mijn huidige huis. De afgelopen 2,5 jaar is erg op interieur gebied al best veel veranderd in mijn huis. Persoonlijk hou ik erg van een fris huis met veel wit maar toch ook zeker met kleur. Ik voeg kleur toe in de accessoires in de vorm van posters, kindertekeningen, schilderijen, kussen en ook de gordijnen hebben een mooie blauwe kleur. In de 2,5 jaar heb ik inmiddels ook best wat planten in huis verzameld.

Toch vond ik de ruimte bij de zelfgemaakte witte tafel voor onze kindjes nog erg kaal. Op een markt heb ik een groot schoolbord gevonden en dat gaf al meer gezelligheid maar toch was het nog niet helemaal af. De instagram pagina van Roomblush volg ik al een tijdje vanwege de mooie printjes behang die elke keer voorbij komen. In haar nieuwe collectie zag ik een printje van Palmleaves blue die ontzettend goed aansluit bij de blauwe gordijnen maar ook bij de planten in mijn huis. Daarnaast heeft het ook het frisse wit waar ik zo dol op ben. Een hele muur zou ik hier teveel vinden maar een paar banen zou de muur een speels effect geven en het totale beeld meer af maken.

Zo werd het dus de Plamleaves blue en ging aan de slag. Wat wel een uitdaging is aangezien onze woonkamer 3.45 hoog is. Gelukkig heb ik een lange man en een lange ladder. De rol heeft 4 banen van 2.85 maar met wat knip en plak werk heb ik de banen passend gekregen! Uit 1 rol heb ik dus drie banen gehaald wat precies genoeg is voor deze plek. Ik heb de extra stukjes wel bovenaan geplakt i.p.v. onderaan zodat het nog minder zou opvallen. Nu het erop zit zie je hier echt niets van. Onder de tafel heb ik het behang laten doorlopen en dat zorgt voor een rustig beeld.

Wat staat het behang mooi in combinatie met het oude schoolbord. Ben erg blij met hoe deze kleuren bij elkaar passen. Vervolgens heb ik een rond plankje van de Ikea die ik nog in huis had liggen op de muur geplaatst met daarop een plant. Deze plant kan nu goed naar beneden groeien. Het resultaat is dat voor mij nu ook dit gedeelte van de woonkamer mooi in balans is!

Deze artikels interesseren je misschien ook

Start the adventure

Start the adventure

Neem een kijkje in de nieuw ingerichte kinderkamer van kleine Jacques! Mama Lies gebruikte het nieuwe behang Mountains uit de AW1819 collectie.

Lees meer about Start the adventure
You time met nieuw behang

You time met nieuw behang

Irene vertelt ons over haar recente slaapkamer-make over. Een beetje me (you)-time is zeker welkom als ouders :) "Wat ik heb geleerd in het afgelopen halfjaar is dat ik mezelf nog al eens vergeet."

Lees meer about You time met nieuw behang
close