Heaven on the wall!

Heaven on the wall!

Gastblogje door Sanne

Ik maakte een klein sprongetje toen ik een bericht ontving van Roomblush. Ik mocht aan de slag met het behang van de nieuwe collectie.
 

Ik mocht kiezen uit een aantal prachtige dessins. En eerlijk gezegd, dat was best lastig. Als je Roomblush al een beetje kent dan weet je dat ze kiezen voor mooie kleuren en dessins en ervoor zorgen dat het net even anders is dan anders. 

We wonen nu ruim een half jaar in onze nieuwe woning in Dieren. Een bestaand huis waar we echt nog onze eigen draai aan moeten geven. Ik kom zelf uit Enschede, dus ik verhuisde naar een dorp en een andere provincie. Maar gelukkig voelt dit helemaal als thuis. Er zijn nog wel een aantal kamers die nog niet helemaal af zijn en hebben we nog veel kale muren. Dus deze samenwerking met Roomblush kwam helemaal op het juiste moment!

Al een tijdje had ik het plan op de zolder een fijne werkplek te creëren. Ik wilde graag eenheid met kleur, maar ook een ruimte die rust uitstraalde. Het behang dat ik heb uitgekozen past heel goed in de sfeer die ik graag wilde neerzetten in deze ruimte.  

Ik ben graag bezig met interieur en gooi regelmatig te boel helemaal om. Voordat ik het behang in huis had, had ik in mijn hoofd al helemaal bedacht hoe het eruit moest gaan zien. Ik wilde heel graag een groot bureau van eikenhout gecombineerd met natuurlijke materialen zoals marmer, grijs, accessoires en planten. 

Nu heb ik geen twee rechterhanden maar behangen is voor mij echt nog een hele uitdaging. Dus voor dit project moest ik mijn vader lief aankijken. Sinds dat we hier wonen heeft hij ons al heel veel geholpen met verschillende projecten. Dus op het moment dat ik hem een berichtje deed met de vraag of hij aankomende twee weken ergens een dag tijd had, kan je natuurlijk al raden dat mijn vader mij alweer zag aankomen. Maar gelukkig was hij net zo enthousiast als ik!  

Mocht je nu net als ik nog niet zo gedreven zijn in behangen. Op de website van Roomblush vond ik een hele handige behanginstructie. Deze instructie is super fijn. Het behang is echt van hele mooie stevige kwaliteit en komt super strak op de muur te zitten. De banen van het behang zijn genummerd en worden met een stippellijn gescheiden. Behangen word op deze manier zo makkelijk en leuk, zelfs als je niet zo handig bent. 

Een kamer waar ik in alle rust met mijn creativiteit aan de slag kon gaan maar waar je ook even lekker kan gaan zitten om een boek te lezen of rustig te werken. Met het behang van Roomblush is de kamer helemaal af en ik ben ontzettend blij met het eindresultaat. Het behang geeft zoveel sfeer door de verschillende kleuren roze en het dessin wat niet helemaal tot bovenaan loopt geeft echt een heel gaaf effect. 


Deze artikels interesseren je misschien ook

Elements op je muur

Elements op je muur

Ik kreeg dit prachtige behang binnen van Roomblush en was meteen verkocht. Het moest er dan ook meteen op!

Lees meer about Elements op je muur
Heerlijke zolderkamer met Leavables print

Heerlijke zolderkamer met Leavables print

Mijn dochter heeft een heerlijke zolderkamer met slaapvide gekregen en wilde heel graag zelf behang uitkiezen. Ze is nu op een leeftijd dat ze alles zelf wil uitkiezen, en dat is natuurlijk ook wel erg leuk, om zelf je grote meiden kamer te mogen inrichten.

Lees meer about Heerlijke zolderkamer met Leavables print
close