{{ product }} is toegevoegd aan {{ cart_link }}. Voel je vrij om {{ continue_link }} of {{ checkout_link }}. winkelwagen verder te winkelen af te rekenen

Blog

WINTER WARM MET ROOMBLUSH

WINTER WARM MET ROOMBLUSH

Gastblog door Saskia & Kaya

Nu het buiten steeds kouder wordt maak ik het binnen in huis graag knus en gezellig. Ook het kamertje van Kaya onderging een kleine metamorfose om het nog knusser te maken nu het winter wordt. De warm grijze producten met arrow print van Roomblush passen perfect bij haar kamertje en geven het een gezellige sfeer.

Kaya haar bedje maak ik op met het gebreide arrow dekentje en de grijze slaapzak. Nu ze vier maanden is en steeds beweeglijker wordt vind ik het fijn om haar een slaapzak aan te trekken zodat ze het niet koud krijgt mocht ze haar dekentje weg trappelen. En koud krijgt ze het zeker niet want de slaapzak is gevoerd met een zachte teddy stof die haar tijdens het slapen goed warm houdt.


Ook de commode ziet er heel gezellig uit met de nieuwe aankleedkussenhoes en badcape met arrow print. Kaya is vooral groot fan van de badcape waar ze maar al te graag ingewikkeld wordt na een warme douche of bad. En als ze dan na het afdrogen nog even met het kwastje mag spelen die aan de badcape zit is ze helemaal gelukkig :))


Een hele fijne en knusse winter!

Xx Saskia en Kaya