{{ product }} is toegevoegd aan {{ cart_link }}. Voel je vrij om {{ continue_link }} of {{ checkout_link }}. winkelwagen verder te winkelen af te rekenen

Blog

Puur en Minimalistisch

Puur en Minimalistisch

Mama Marieke De Visser, houdt van pure en minimalistische styling. Laat je inspireren door haar gastblogje voor Roomblush met enkele pure Roomblush-artikelen !

Afgelopen zomer werd Mees alweer 3 jaar, en vonden we het tijd voor wat veranderingen in zijn kamertje. Hoewel we nog lang niet waren uitgekeken op zijn ledikant - het blijft immers schattig - werd hij er toch echt te groot voor en kochten we voor hem een heus grote-jongens-bed! De lichte houten kleur van het bed past mooi bij het pastelgroene behang en deze kleurtinten samen zorgen voor een rustige sfeer. Iets waar ik van hou, zeker in een slaapkamer.

Bij een nieuw en groter bed hoort ook ander beddengoed, leuk om alles weer nieuw aan te kleden. We kozen voor het tweezijdig bedrukte dekbedje en een bijpassende geweven deken in print “Arrows”. De dubbele print van het dekbed komt mooi tot zijn recht bij het omslaan ervan en geeft het geheel meteen een rijke uitstraling. De zachte, warme kleuren, mooie prints en niet te vergeten de fijne materialen maken zijn nieuwe bed een plek om heerlijk in te snoozen en te slapen, hoewel Mees van het laatste nooit meteen overtuigd is...;)