U hebt zonet een {{ productType }} van {{ product }} toegevoegd aan uw mandje

{{ cart_link }} {{ continue_link }}

Afrekenen Verder winkelen check out

Blog

Ombre behang

Ombre behang

Gastblogje Kirsten

Mijn dochter van 2 en ik delen een kamer bij mijn ouders in huis.
 
Haar bedje stond altijd ‘midden’ in de kamer en ik had een hoekje. Op Instagram zag ik continu leuke kamertjes voorbijkomen. Stiekem werd ik er wel een beetje jaloers op en besloot onze kamer om te gooien. Emma Lieve kreeg haar eigen ‘kamertje’ in mijn kamer. 
 
Toen ik de nieuwe collectie van Roomblush mocht zien wist ik het meteen. De Layered Red wil ik hebben! Ik had een paar maanden er voor de andere muren met dezelfde kleur geverfd dus dit zou echt een perfecte match zijn! 
 
Toen het behang geleverd werd ben ik direct naar de bouwmarkt geraced om lijm te kopen. Ik had nog nooit in mijn leven behangen, dus ik vond het ergens wel een beetje spannend. 
 
Alles stond zo onwijs goed en duidelijk uitgelegd dat het behangen vanzelf ging! De banen waren zelf al afgemeten dus je wist waar je moet beginnen met plakken. Binnen 2 uur had ik Emma haar hoekje af. 
Het behang is mooi dik en geeft geen kreukel als het mis gaat en je het weer corrigeert. Als je niet beter zou weten lijkt het wel op verf. Iemand anders zag er weer een soort zonsondergang in. Het is een hele mooie ombre en maakt de kamer echt af! 
 
Ik heb het aangekleed met hout en de kleur wit.  
Emma Lieve is blij met haar hoekje, en ik trots op mijzelf dat ik dit zonder enige ervaring heb gefixt! Het behang is in meerdere kleuren verkrijgbaar.