{{ product }} is toegevoegd aan {{ cart_link }}. Voel je vrij om {{ continue_link }} of {{ checkout_link }}. winkelwagen verder te winkelen af te rekenen

Blog

Give Away met Seline Steba

Give Away met Seline Steba

Samen met Seline Steba is er een nieuwe give-away!
Zie hieronder haar blog:

Win zomerse kussens van Roomblush

Kussens, je kunt er niet genoeg van hebben (goh, dit zinnetje heb ik hier al opvallend vaak opgeschreven, elke keer met een ander lijdend voorwerp, dat dan weer wel). Wat betreft kleuren ga ik mee met de seizoenen: aardetinten voor de herfst en winter, zachte pastellen in de lente en zomer. Met kussens geef je snel en gemakkelijk een ander gevoel aan je interieur, je kunt er heerlijk mee afwisselen en wanneer je kiest voor een duidelijk kleurenpalet sla je de plank eigenlijk nooit mis.

Ik mag twee kussens van het prachtige merk Roomblush proberen. In de snoepjeszachte kleuren mint, marsala en copperblush (dé trendkleur van 2016) echte blikvangers in mijn huis. Denk je nu: die kussens zie ik wel zitten (leuke woordspeling), lees dan snel verder, ik mag van allebei namelijk een exemplaar weggeven. 

selinesteba.com - win roomblush kussens.JPG
selinesteba.com - win roomblush kussens.JPG
selinesteba.com - win roomblush kussens.JPG
selinesteba.com - win roomblush kussens.JPG
selinesteba.com - win roomblush kussens.JPG
selinesteba.com - win roomblush kussens.JPG

WIN WIN WIN 

In samenwerking met Roomblush mag ik zowel kussen Fluff copperblush (met de dots) als kussen Arrows marsala (met de pijlen) t.w.v. € 42,- p.st. weggeven. Je maakt dus dubbel kans! Meedoen kan op verschillende manieren:

Via Facebook

- Volg de pagina van Roomblush, deel het bericht over de winactie op je eigen tijdlijn en laat in een reactie weten naar welk kussen jouw voorkeur uitgaat en waarom. 

OF

Via Instagram:

- Volg @roomblush en @selinesteba, repost de foto met de kussens en gebruik de hashtag #roomblushselinsteba.
Vergeet niet aan te geven naar welk kussen je voorkeur uitgaat.  

OF

Via mijn blog:

Laat in een reactie onder dit bericht weten waarom én welk kussen jij zou willen winnen. 

Je kunt meedoen t/m woensdag 6 juli, op donderdag 7 juli maak ik de winnaars bekend.

GEFELICITEERD!

Van Roomblush mocht ik van elk kussen een exemplaar weggeven. Dat lieten jullie je niet twee keer zeggen: wat een leuke reacties kregen we op deze winactie. Inmiddels zijn er uit al die berichten via mijn blog, Facebook en Instagram met een 'Random Number Generator' 2 winnaars uitgekomen, gefeliciteerd:

- Esther Mathijssen, jij wint kussen Arrow Marsala
- Anne Marije Baars (@wonenaandemadelief), jij wint kussen Fluff copperblush 

BewarenBewarenBewarenBewarenBewarenBewarenBewaren