{{ product }} has been successfully added to your {{ cart_link }}. Feel free to {{ continue_link }} or {{ checkout_link }}. cart continue shopping check out

Blog

ESSENTIALS BY ROOMBLUSH

ESSENTIALS BY ROOMBLUSH

Goed nieuws voor jonge ouders. Roomblush is back in baby business en pakt dit najaar uit met ‘Essentials’, een nieuwe lijn binnen de MINI-collectie. Met de newbies voor baby’s uitzet en kamer gaat Roomblush een tikje stoerder in de mix van unikleuren en prints, maar de zachtheid van materialen blijft. De collectie is vervaardigd uit organisch katoen én kreeg met het oog op de winter zachte teddy mee. Yes, it’s winterwondercuddle-time!

YAY! Roomblush stapt gezwind het najaar in met ‘Essentials’, een nieuwe lijn binnen de Mini-collectie voor way too coole babies. Decoratieve kussens, bedlinnen, slaap- en voetenzakjes, badcapes, waskussenhoesovertrekken, dekentjes, enzovoort: ontwerpster Eline stak ze een voor een in organisch katoen en doopte ze in blushroze, geel en grijs. Door de lieflijke unikleuren aan te vullen met de populaire hartjes- en veertjesmotieven uit de twee voorgaande collecties geeft Roomblush de nieuwe ‘Essentials’ een stoerdere look. Niet voor watjes dus. Of toch een klein beetje. Want door de combinatie van katoen met teddy belooft het een zachte winter te worden.

Eyecatcher alert
Voor het eerst heeft Roomblush een 'canopy' in de collectie. Die kan je eerst als hemel over het wiegje en later als alternatief voor de tipitent over de speelmat stylen.

 

Alles voor de babykamer
Roomblush en baby’s: het is een duo dat steeds hechter wordt. Voeg daar Elines alltime liefde voor interieur aan toe en je krijgt collecties die het bijzonder goed doen in de babykamer: van behangpapier over speelse deco tot unieke textielitems voor je baby-uitzet. Met Roomblush kleed je de volledig baby- of peuterkamer aan. Ben je op zoek naar bijzondere eyecatchers die de ruimte in no time opfleuren? Of hou je meer van uitgepuurd en eigentijds? Door de slimme keuze van effen kleuren en prints, kan je zelf gaan stylen en matchen. Zo creëer je niet alleen een volledig gepersonaliseerd interieur, maar kan je ook gemakkelijk aanvullen of switchen naarmate je baby ouder wordt.