U hebt zonet een {{ productType }} van {{ product }} toegevoegd aan uw mandje

{{ cart_link }} {{ continue_link }}

Afrekenen Verder winkelen check out

Blog

Een stoer cadeau idee

Een stoer cadeau idee

Gastblog van Ingeborg

Wat geef je een meisje dat zeven wordt en alles al heeft? Julie hoefde er niet lang over na te denken, een nieuwe kamer!
Drie jaar geleden kwamen we hier wonen, ze moest toen nog vier worden, ik maakte voor haar een zoet kamertje met roze lambrisering, een huisje met polkadot, een zoet zitje en een juniorbed.

Inmiddels wordt ze bijna zeven en was ze het helemaal zat. Ik kreeg van haar de opdracht mee; stoer met cheeta’s en zonder roze.
Daar kon ik wel mee uit de voeten! Het Safari Dusk behang van Roomblush kwam voorbij en dit voldeed helemaal aan haar voorwaarden.

Ik vind het altijd leuk om dit soort projecten nèt even anders aan te pakken dan je zou verwachten. Ik koos er dus bij Julie voor om niet de hele muur te behangen, maar een mooi deel uit het behang te snijden en dat als levensgroot schilderij op te hangen. Met plintjes uit de bouwmarkt als schilderijlijst is het helemaal af!
Ik kleedde de kamer verder aan met een zwart hemelbed (want zwart is stoer), rotan accessoires en een vintage secretaire.

Julie is superblij met haar nieuwe kamer. Het voldoet helemaal aan haar wensen.
Een geslaagd cadeau dus!