{{ product }} has been successfully added to your {{ cart_link }}. Feel free to {{ continue_link }} or {{ checkout_link }}. cart continue shopping check out

Blog

CONCEPT '18

CONCEPT '18

Wij startten jan. '18 met een nieuw concept binnenin Roomblush:
Vanaf 2018 zullen we alleen online werken, in onze brand store & on tour!

Op deze manier kunnen we meer collecties lanceren die meegaan met de trend van het moment. De verkoop en het advies komt persoonlijk door mijzelf en mijn team. Dit is een nieuwe manier (anno 2018) om ons concept bij u thuis te brengen. 

Roomblush is een merk die er bewust voor kiest enkel rechtstreeks te verkopen aan de consument. Dit zorgt ervoor dat we gedurende het volledige jaar kunnen spelen en wisselen met collecties, en regelmatig iets nieuws kunnen brengen. Want wie wil nu niet mee zijn met leuke trends? Alles wordt dus rechtstreeks geleverd vanuit Roeselare in België. Wij maken dus geen gebruik van tussenpersonen, waardoor we ons concept meteen tot bij de klant kunnen krijgen.

Voor degenen die de rit de moeite vinden of in de buurt wonen, jullie kunnen ook altijd bij ons terecht in Roeselare in onze Brand Store op afspraak, waar Eline jullie persoonlijk kan adviseren!

Herdersstraat 4 loods 32
8800 Roeselare
info@roomblush.com
0032 478 55 29 74