{{ product }} is toegevoegd aan {{ cart_link }}. Voel je vrij om {{ continue_link }} of {{ checkout_link }}. winkelwagen verder te winkelen af te rekenen

Blog

Baby blush

Baby blush

Speelse inspirerende beeldjes en gastblogje van Tryfénah Brodie

Het inrichten van een babykamer is stiekem toch wel het leukste wat er is. Afgelopen zomer mocht ik daar weer mee aan de slag voor de komst van onze dochter. Zij is ondertussen alweer drie maanden oud en slaapt nu ongeveer een maand in haar prachtige droomkamertje.

De babykamer heeft een eenvoudige basis in wit met ‘blush’ accenten. Blush is een kleur die neigt naar perzik of zalmroze, maar net wat dieper en warmer oogt. De kleur bracht ik ook aan op de schotten in een grafisch patroon. De lichteiken laminaatvloer, het houten bedje en ladder geven het kamertje extra warmte. De Marokkaanse poef, het hobbelpaardje, de zwanenkop, muursticker en tipitent maken het geheel af en geven de kamer precies het goede sfeertje. Want dat is wat ik wilde, een frisse kamer met warme en dromerige details. Het moest hoe dan ook een echte meisjeskamer worden.

De babyspullen en accessoires van Roomblush sluiten perfect aan bij de sfeer in deze babykamer. De kenmerkende dessins vind ik prachtig. Ze vallen op, maar zijn niet te aanwezig. Ook de kwaliteit van de spullen kun je zien. De slaapzak is zijdezacht, de badcape is van zacht maar stevig katoen en de opbergmanden blijven ook met niets erin netjes recht staan. En dan nog het walviskussen… Helemaal geweldig, want op het geboortjekaartje van onze dochter stond ook een walvisje!

Slaap lekker, lief prinsesje…