{{ product }} is toegevoegd aan {{ cart_link }}. Voel je vrij om {{ continue_link }} of {{ checkout_link }}. winkelwagen verder te winkelen af te rekenen

Blog

De Vitrine in beeld

De Vitrine in beeld

Het zit er al weer op! De Vitrine, het hipste pop-up winkelcentrum van Vlaanderen, heeft zijn imago absoluut alle eer aangedaan. Met zo'n 12.000 bezoekers over de 2 dagen verspreid, kan het ook niet anders dan dat het een geslaagde beurs was. De verscheidenheid aan standhouders maakte De Vitrine tot wat hij moet zijn: een sterk en straf geheel met een diversiteit en uitstraling om u tegen te zeggen. En dat bevestigden de vele bezoekers zeker en vast!

Voor Roomblush zelf, was het zeker een geslaagde beurs. We waren enorm trots op onze frisse stand met nieuwe producten. Er werden massaal behangstaaltjes uitgeknipt en meegenomen naar huis. Met bewondering bekeek men de verfrissende ontwerpen van zowel het behangpapier, de bijhorende kussenslampenkappenmuurstickersdienbladen en de posters! Roomblush bleek echt trendsettend te zijn volgens veel mensen. Bezoekers die je stand passeren en het behang opmerken die bij hun in de woonkamer reeds tegen de muur hangt, en die met vol enthousiasme vertelden dat ze echt een Roomblush fan waren, deed enorm deugd. Het aantal fans op onze facebook pagina blijft elke dag stijgen. Dus mission accomplished voor Roomblush alvast!

Geniet hieronder mee van enkele sfeerfoto's.