{{ product }} is toegevoegd aan {{ cart_link }}. Voel je vrij om {{ continue_link }} of {{ checkout_link }}. winkelwagen verder te winkelen af te rekenen

Blog

Gift Wrapping

Gift Wrapping

Ze maken de pakjes onder de Kerstboom zoveel mooier en frivoler. Er zijn er nog zoveel en zoveel meer, vooral op Pinterest krijg je heel veel ideeën aangereikt. Volgend jaar brengt Roomblush zeker ook inpakpapier op de markt, met daarbij leuke DIY templates zoals kaartjes om eraan te hangen die je gratis zal kunnen downloaden!

Deze eerste van craftandcreativity, behoort tot mijn favorieten, omwille van het natuurlijke. Met zo'n schijfje hout uit een dikke tak, geef je meteen de warmte die er altijd rond Kerst heerst, door aan de persoon aan wie je het pakje wenst te geven!

Ook van dezelfde blogster, een heel simpel DIY kaartje. Gebruik gewoon de stempeltjes van je dochtertje of nichtje en werk af met een touwtje die je ergens nog liggen hebt.

 

Knopen heeft iedereen in huis, hieronder een voorbeeldje wat je ermee kan aanvangen.

 

En als laatste links, een echte restjes-verpakking. Kleef bijvoorbeeld om hetzelfde effect als de foto hier linksonder te hebben, allerlei verschillende stukjes inpakpapier aaneen d.m.v. masking tape. Hang er een lintje rond indien je dat wil, en hang er een veertje aan.

Rechtsonder is ook een leuke: voorzie een dubbele verpakking, en teken op voorhand op de buitenste (neem best geen te dik papier) een half hartje. Eens de verpakking rondom het voorwerp is, snij je met een breekmes voorzichtig het halve hartje uit!