{{ product }} is toegevoegd aan {{ cart_link }}. Voel je vrij om {{ continue_link }} of {{ checkout_link }}. winkelwagen verder te winkelen af te rekenen

Blog

Huiszwaluw

Huiszwaluw

Een onmisbare schakel bij het mooi maken van je interieur, een must-been-there in Gent ... Huiszwaluw, een top adresje waar je prachtige dingen voor je huis of kantoor kan kopen.

Ik ging er vroeger reeds nu en dan eens langs. Mijn zus Laurence leerde me Huiszwaluw kennen. Overweldigd was ik. Zo'n mooie spullen bijeen, lekker Scandinavisch van stijl, dit sloeg echt aan! Telkens ik er ben, kom ik letterlijk gek tussen al de mooie dingen die eigenares Dicky in haar winkel heeft. Dit is een winkel waar hart en ziel in zit, en nog steeds, want sinds een tijd is de winkel uitgebreid, en toont Dicky een groot aanbod van verschillende merken van overal rond.

www.huiszwaluw.com

Ook Roomblush mocht in dit aanbod niet ontbreken. Maar Roomblush staat voor veel meer dan alleen onze eigen collectie, ons algemeen doel is dan ook om interieurs mooi te maken. Wij geven dan ook graag de aandacht aan andere mooie labels. Het is een kwestie van de juiste merken met elkaar te combineren en zo de perfecte sfeer te creëren die jij in je huis wil. In deze blog toon ik enkele sfeerbeelden van merken waar ik wild van word. Op deze manier worden ook jullie zintuigen een beetje geprikkeld om héél snel langs te gaan bij Huiszwaluw in Gent. En vergeet zeker niet om er onze Roomblush staalmap met ons behangpapier in te kijken. :))

 

Van links naar rechts en van boven naar onder, allemaal te verkrijgen bij Huiszwaluw!

1: Design letters - 2: Etalage Huiszwaluw - 3: Rice - 4: Orla Kiely - 5: Kähler design - 6: Lenneke Wispelwey