{{ product }} is toegevoegd aan {{ cart_link }}. Voel je vrij om {{ continue_link }} of {{ checkout_link }}. winkelwagen verder te winkelen af te rekenen

Blog

De spijlenstoel van KifKef

De spijlenstoel van KifKef

Toen ik een zoektocht startte naar leuke bijhorende accessoires en meubeltjes voor onze lookbook fotoshoot, botste ik op de webshop van Kifkef.be. Er stonden superleuke stoeltjes en krukjes op waar ik meteen zot van was! Ik mailde de eigenares van de shop, Sumeyye Ata, met de vraag of ze soms stoelen verhuurde voor fotografie. Sumeyye antwoordde vrij snel en bleek een superlieve dame te zijn, met een duidelijke passie voor haar stoelen. Ik mocht zeker een spijlenstoel -die nu zo in zijn- gebruiken, geen probleem. En toen vroeg ik haar verhaal achter dit merk.

 

"Kif Kef is begonnen uit een voorliefde voor stoelen, en voornamelijk spijlenstoelen. Een eigen onderneming zat al heel lang in mijn achterhoofd. Toen ik het idee kreeg om aan een webwinkel te beginnen heb ik hier niet lang over moeten twijfelen. Ik werk nu fulltime aan de uitbreiding van ons bedrijf en aan de collectie. Ik ben de hele tijd opzoek naar vernieuwing. Ik ben ook heel enthousiast over de samenwerking met fabrikanten om ook nieuwe stoelen te kunnen aanbieden naast vintage die we zelf nieuw leven inblazen. Ecologisch en handgemaakt zijn de kernwoorden van Kif Kef."

Onderstaande enkele favoriete stoelen van Sumeyye:
Dit zijn ''mademoiselle'' stoelen van Ilmari Tapiovaara (enkel te huur)

En nog enkele sfeerbeelden van ons behangpapiermuurstickerskussensdienbladenmuziekposters, lampenkappenposters met de witte spijlenstoel van Kifkef.be uit ons lookbook.