{{ product }} is toegevoegd aan {{ cart_link }}. Voel je vrij om {{ continue_link }} of {{ checkout_link }}. winkelwagen verder te winkelen af te rekenen

Blog

Niko en behangpapier

Niko en behangpapier

Een eindje terug kreeg Roomblush een bezoekje van een design advisor van Niko. Iedereen kent Niko wel van de schakelaars. Ze ontwerpen en produceren oplossingen voor elektrisch schakelmateriaal, lichtregeling, domotica, deurtelefonie en videofonie. De Niko Mysterious bleek iets nieuws op de markt te zijn, en gezien zijn toepassing -het naadloos inwerken in oa.  behangpapier- wilde men mij laten kennis maken met dit nieuw product.

De Niko Mysterious wuifbediening wordt volledig in de muur ingebouwd en is haast onzichtbaar. Je hoeft hem niet aan te raken om het licht aan of uit te doen. Je activeert hem eenvoudig door van op korte afstand te wuiven. Zo geeft Niko schakelen een nieuwe dimensie en biedt een perfect antwoord aan de eisen van de hedendaagse mens: mooi en strak design, met maximaal comfort.

Leuk idee toch, want zeg nu zelf, als je kan kiezen, dan wil je toch liefst geen schakelaar moeten inwerken in je behang, het is toch altijd een klein beetje prutswerk. En niet alleen dat, maar in welke stijl ook, het valt op hoeveel mooier volledig vlakke wanden zonder de klassieke schakelaars met afdekplaatjes zijn. Dus ja ik ben fan, en zij waren fan van Roomblush. En dan hebben we maar meteen een reeks foto's gemaakt waarbij de Niko Mysterious in ons Roomblush behang mooi ingewerkt zit! Ook in fineer, gewone geverfde muren is dit mogelijk. Deze reeks bestaat uit drukknoppen voor één tot vier lichtpunten, stopcontacten en tv-aansluitingen.

Voor meer informatie ga naar de site.

Het gebruikte behangpapier vind je hier terug op de website:
RB040 behang-triangles-pink
RB041 behang-waves-pastelgreen
RB054 behang-hightide-softgreen