{{ product }} is toegevoegd aan {{ cart_link }}. Voel je vrij om {{ continue_link }} of {{ checkout_link }}. winkelwagen verder te winkelen af te rekenen

Blog

Interieurtrends 2015

Interieurtrends 2015

De visie van Roomblush over de interieurtrends in 2015

Trend 1: koperkleurige accenten
Koperkleurige accenten blijven een trend in 2015. Deze trend vloeit voor uit de trend van het industriële interieur. Dus koperkleurige accenten zijn zeker hip ! Combineer het met pastelkleuren om een mooi resultaat te bekomen.

(op foto: Kussen Roomblushbehangpapier Roomblush)

 

Trend 2: Pastelkleuren
De interieurtrend voor 2015 is vooral veel pastel. Verwassen tinten en mooie nude kleuren. Vorig jaar zagen we deze kleuren al in het modebeeld, nu is de trend ook in het interieur terug te vinden. Je kunt deze kleuren ook prachtig gaan combineren met koper en goud.

 

(op foto: behangpapierkussenstheedoeken en dienbladen Roomblush)

 

Trend 3: Wit, zwart en grafische vormen
Opvallende geometrische vormen en kleuren zijn zeer erg hot in 2015. Overal in de winkels zie je zwarte en witte printen verschijnen op kussens, behang, lampenkappen, enz. Ideaal om te combineren met je eigen stijl.

(op foto: Plaidsbehangpapiermuurstickersdienbladenkussenslampenkappen Roomblush)

 

Trend 4: Posters met quotes & statements
Wat er in 2015 zeker niet mag ontbreken in je interieur zijn posters. Vooral posters met quotes & statements blijven een aanwezige trend, ook in 2015.

(op foto: posters Roomblush)

Playful interiors make you smile !