{{ product }} is toegevoegd aan {{ cart_link }}. Voel je vrij om {{ continue_link }} of {{ checkout_link }}. winkelwagen verder te winkelen af te rekenen

Blog

Roomblush in Nina

Roomblush in Nina

Afgelopen weekend verscheen ik met een mooi artikel in het magazine Nina, een bijlage van HLN onder de rubriek interieur. Ik ben heel tevreden met deze leuke publicatie, die een duidelijk beeld geeft van Roomblush. Zo zien de mensen ook eens hoe de persoon achter Roomblush woont én ook belangrijk, wie ze is. Ik heb twee kinderen en een man waardoor ook ik na mijn werk begin aan een tweede 'shift' als mama en echtgenote :).

Mede door de prachtige foto’s van Stefanie Faveere, is dit artikel zeker geslaagd! Een beetje jammer wel dat de publicatie pas twee jaar na de productie verschenen is, waardoor we nog nergens Roomblush deco kunnen spotten in mijn interieur... wat nu uiteraard wel zeker het geval is :).

In deze foto behang Triangles Pink en Leavesvaria Yellow