{{ product }} is toegevoegd aan {{ cart_link }}. Voel je vrij om {{ continue_link }} of {{ checkout_link }}. winkelwagen verder te winkelen af te rekenen

Blog

Sneak peek

Sneak peek

We zijn volop bezig met de nieuwe collectie. De ontwerpen zijn klaar, de stalen zijn goedgekeurd en de fotoshoot voor de nieuwe collectie van het behangpapier is achter de rug! Onze nieuwe collectie behangpapier zal vanaf eind mei verkrijgbaar zijn. In het najaar wordt dan ook de nieuwe collectie van Roomblush deco verwacht. Maar meer nieuws daarover later !

Hoe gaan we te werk in de studio?

Vooraleer we kunnen beginnen met de fotografie, maken we steeds moodboards. Deze beelden zullen de sfeer creëren die we willen tonen in de fotografie. Nadat de moodboards klaar zijn, starten we met het samenzoeken van stylingmateriaal.

Hiernaar trekken we richting fotograaf. De moodboards en nieuwe collectie worden grondig bekeken zodat ook de fotograaf begrijpt waar we naartoe willen.

Daarna kunnen we aan de slag. De fotograaf helpt om de ideale samenstellingen te creëren. Na het studiowerk is er natuurlijk nog wat retouchewerk zodat we tot de perfecte foto komen.

Daarna, kunnen we onze nieuwe collectie presenteren in de winkels!

Playful interiors make you smile !