Tof nieuw behang

Tof nieuw behang

Gastblogje met Studiobrenstijl

Er is 1 kamer in huis, die ik nog steeds zo sfeerloos vond. De kamer van Javi was niet echt gezellig, nu hou ik wel van neutraal en rust, maar het is en blijft een kinderkamer. En daar kwam het behang van Roomblush voorbij, en ik mocht ermee aan de slag, zijn kamer heeft nu dus echt een toffe look gekregen!

NIEUWE KAMERS

Vorig jaar, toen we net een eerste lockdown indoken, besloten we om alle kamers maar even letterlijk op te schuiven. Wij naar zolder, Lano een grotere kamer, de oude van Javi, en Javi onze oude slaapkamer. Stap voor stap heb ik de kamers een kleur gegeven, en opnieuw ingericht. Javi zijn kamer had al wel de kleur Urban Taupe op de muur, maar verder waren alle muren wit. Met een grote IXXI met abstracte bruintinten. Toch miste het sfeer, een tikkeltje eigenwijsheid, de kinderkamer vibes.

Ook al is Javi niet meer een kleine jongen, zijn kamer mocht echt wel wat spannends gebruiken, maar toch altijd was het zo’n saaie kamer waar ik nou niet graag kwam. En ik had geen inspiratie. Naast dat er altijd rommel ligt, was het niet uitnodigend en sfeervol.

SAVED BY ROOMBLUSH

En toen kwam het behang van Roomblush voorbij. Een nieuwe collectie, en ik mocht dit gaan uitproberen en fotograferen. Ik zag dit toffe printje voorbij komen en wist direct, dit is voor Javi! Hij houdt namelijk van de kleur rood. Ik heb het nooit zien zitten om zijn muur een knalrood kleurtje te geven, maar dit behang was perfect. Dit behang heeft de naam Patchwork red.

Plus dat er een rode kleur is zit, zitten er ook bruintinten en andere bruin naturellen in. Win win voor moeders :) Daarnaast ook nog eens een toffe print, die de kamer ineens een te gekke sfeer geeft. Het lijkt ook wel of het ineens ruimer is geworden in de kamer. Bizar en wat een geweldige look!

 

Echt helemaal af!

Nu kan ik wel zeggen, het is echt een kinderkamer geworden, stoer met een hele fijne sfeer, en het past ook nog eens goed bij de urban taupe muurkleur die er al was. We hadden genoeg behang om ook het hoekje nog mee te pakken. Dit was in de eerste instantie niet de bedoeling, maar in die hoek was het eerdere glasvezel behang ook kapot, dus mooi opgelost. En daarbij maakt het het geheel wel even lekker af!

Om dus direct die vraag te beantwoorden. Ja, je kunt over glasvezel behang heen plakken. Even de muur stofvrij maken door af te nemen met een doek en you are good to go!

Oh en of Javi er zelf blij mee is ? Zeker weten!

Deze artikels interesseren je misschien ook

Leuke DIY make-over

Leuke DIY make-over

Online vond ik een heel leuk fris behang van Roomblush. Een mooi behangmerk kenmerkend door zijn frisse grafische printjes. Ik vind deze stijl Scandinavisch aanvoelen, en dat is precies de stijl waar ik ook van hou!

Lees meer about Leuke DIY make-over
Gewaagd kleurenpalet

Gewaagd kleurenpalet

Deze zomer verhuisden wij naar onze nieuwe woning. Het enigste kamertje dat écht af moest zijn, was die voor onze dochter Leah. Ik kwam al een paar keer het super leuke behangpapier van roomblush tegen op Pinterest en vond op een dag ook dé match! 

Lees meer about Gewaagd kleurenpalet
close