RECYCLED MONTH: ontvang 10% korting op Roomblush Recycled behang met code "HAPPYPLANET"

Roomblush x Sundae: ontdek onze nieuwste samenwerking

Roomblush x Sundae: ontdek onze nieuwste samenwerking

Na 9 jaar de oprichtster van Roomblush te zijn, heeft Eline Rousseau besloten een nieuw project te starten. In 2022 heeft ze haar nieuwe interieurconcept gelanceerd: Sundae.

Sundae renoveert huizen van A-Z. Ze geeft advies voor elke stap van de renovatie, van behang, tot algemeen ontwerp, tot materialen, tot decoratie... Bovendien brengt ze haar community telkens op de hoogte over al haar projecten via haar website.

Voor haar projecten werkt de oprichtster van Sundae samen met verschillende leveranciers. Ze zet deze, onder de noemer van Sundae Friends, zowel op haar socials als op haar website in de spotlights via blogartikelen of video's. Voor haar 2e huisproject werkt ze samen met de twee toonaangevende merken van Grandeco: Roomblush en WallHaus.

Sundae doet beroep op Roomblush voor de inrichting van de kinderslaapkamer. Eline wilt namelijk in deze ruimte speels behangpapier integreren, dus nam ze contact op met het merk dat ze ooit uit de grond stampte! Hoe ging het keuzeproces in zijn werk? Sundae bestelde eerst onze gratis behangstalen via onze webshop. Om vervolgens op basis van deze stalen een favoriet te selecteren en hierna hun behangrollen online te bestellen.

Website | Behangstalen | Roomblush.com


Voor de master bedroom bestelde Sundae ook gratis behangstalen, maar dit keer bij WallHaus! Eline en haar team zijn op zoek naar een moderne print om de chique uitstraling van de benedenverdieping door te trekken. Eline haar feedback luidt als volgt "WallHaus biedt iedereen de kans een make-over te doen voor een goed budget in no time! En bovendien helemaal Belgisch". Benieuwd naar de resultaten? Hier kan je het artikel en de video van het project bekijken. 

We zijn blij dat we deel uitmaken van de Sundae Friends. Renovatie is een groot project en dankzij Sundae worden alle belangrijke keuzes in kaart gebracht! Bovendien werken we door de samenwerking met Sundae lokaal, want Eline en haar team werken uitsluitend met Belgische leveranciers en producten. Wij kunnen niet anders dan grote fans zijn van Sundae, dankzij een topcombinatie van creativiteit en kwaliteit.

Wil je je slaapkamer, woonkamer of je hele huis helemaal opnieuw renoveren? Volg Sundae op Instagram voor alle laatste interieurtrends en ontdek onze aflevering.

Behang | Behangstalen | Roomblush.com

Roomblush App | Animals in Frames | Roomblush.com

Deze artikels interesseren je misschien ook

3 cadeautips voor een droominterieur

3 cadeautips voor een droominterieur

Op zoek naar een cadeau voor een speciale gelegenheid of gewoon zomaar? Liefst een waarvan je zeker weet dat het niet achter in de kast verdwijnt, toch? Ontdek ideeën voor een origineel interieurgeschenk waar je familie of vrienden elke dag van genieten. Tip: laat ze zelf hun favoriet kiezen. Met de Roomblush giftcard tover je met weinig moeite een lach op iemand z’n gezicht.

Lees meer about 3 cadeautips voor een droominterieur
Duurzaam behangen in een, twee, drie: ontdek Roomblush Recycled

Duurzaam behangen in een, twee, drie: ontdek Roomblush Recycled

Jouw behang duurzaam produceren doen we sinds het prille begin van Roomblush: jouw gezondheid en onze planeet blinken bovenaan onze prioriteitenlijst. Met onze nieuwe Roomblush Recycled collectie gaan we een stap verder, met dank aan de kennis en expertise van ons moederbedrijf Grandeco WallHaus Fashion Group.

Lees meer about Duurzaam behangen in een, twee, drie: ontdek Roomblush Recycled
close