RECYCLED MONTH: ontvang 10% korting op Roomblush Recycled behang met code "HAPPYPLANET"

Een blik achter de schermen met interieurontwerpster Renate

Een blik achter de schermen met interieurontwerpster Renate

Wist je dat je als professional ook terecht kan bij Roomblush? Renate van Nine Dots Interieurontwerp neemt je mee bij haar creatief interieurproject. Startend met een moodboard, waarbij de Roomblush stalenbox van pas komt om uiteindelijk het passende behang te kiezen uit ons ruime assortiment. Keuze uit meer dan 150 behangdesign al dan niet met maatwerk, maar ook muurstickers en verf. Ontdek Renate haar ervaring en verzilver net als haar jouw exclusieve en professionele korting.

Dit is Renate, het gezicht achter Nine Dots Interieurontwerp

Renate, het gezicht achter Nine Dots, bijt de spits af als eerste interieurontwerpster. Ze is afkomstig uit Nederland en houdt er twee passies op na: haar gezin én het realiseren van droominterieurs. Al heel haar leven is ze bezig met alles wat te maken heeft met interieur, huizen en wonen.

Na het afronden van haar opleiding Interieurontwerp en styling, heeft ze in 2018 de stap gezet met de opstart van Nine Dots Interieurontwerp.

Scandinavische interieurs staan bij Renate centraal. Een licht interieur in combinatie met natuurlijke materialen, zoals hout, beton en ook planten mogen niet ontbreken. Hay, Ferm Living en Muuto zijn interieurmerken waarvan ze blij wordt. Ook is ze gek op behang, het voegt extra charme toe aan een interieur. Ze noemt haarzelf grote fan van Roomblush, al sinds het begin werkt ze met ons samen.

Een droominterieur start met een moodboard

Als interieurontwerpster gaat Renate op zoek naar de persoonlijke woonstijl van haar klant. Ze bundelt alle wensen samen en voegt hieraan haar creatieve en praktische oplossingen toe. De allereerste stap in haar advies is het maken van een digitaal moodboard wat in 1 oogopslag de sfeer weergeeft die ze wilt bereiken. Het is de visuele terugkoppeling van de wensen en klantenverwachtingen. Het belangrijkste doel is dat beide partijen elkaar begrepen voelen via het moodboard.

Interior Moodboard | Faces wallpaper

Starten aan de ontwerpfase met de Roomblush Stalenbox

In een later stadium zoekt Renate alle materialen en kleuren bij elkaar, dit is altijd een feestje! De behangstalen van Roomblush zijn hiervoor super handig. Toen wij aankondigden om te werken met een stalenbox, kon ze niet wachten om deze te bestellen. De ringmap maakt de werking van de box heel makkelijk. Je haalt de stalen er eenvoudig uit en als ze een staal achterlaat bij een klant, kan ze deze eenvoudig bijbestellen. En daarnaast mag ze als Roomblush professional eenmaal per jaar 4 gratis stalen van nieuwe collecties aanvragen. Super handig dus!

Pieces Wallpaper Sample

Maak jouw interieur af met behangpapier

Renate screent eerst de betreffende ruimte om te bepalen waar behang te plaatsen. Ze deelt enkele tips hoe zij de plek van behang kiest.

  • Doorbreek een lange wand in de woonkamer door een gedeelte te behangen en hier bijvoorbeeld de eethoek te plaatsen. Op deze manier krijgt de eethoek een duidelijke functie in de ruimte. Kies vervolgens voor de overige wanden voor een kleur uit het behang. Dit creëert eenheid in de ruimte.
  • Of denk bijvoorbeeld eens na om het hoekje om te behangen of een stukje van het plafond mee te nemen. Super leuk en het creëert direct een fijn plekje.
  • Heeft een ruimte veel deuren en ramen, zoals een hal, dan raadt ze aan om de volledige ruimte te behangen. Dit creëert een rustig gevoel ondanks de keuze voor een drukke print.
Behang is dus perfect geschikt om een persoonlijke touch aan je interieur te geven. Daarnaast gebruikt ze een Roomblush behang vaak als kleurenpalet voor de styling. Kijk goed naar de centrale kleuren van het gekozen behang en shop accessoires in deze tinten. Super makkelijk!
Pieces pastel wallpaper
Eucalyptus wallpaper

1000x dank Renate

Dankjewel Renate voor de lieve woorden die je deelt over Roomblush. Heel fijn om ons mee te nemen achter de schermen van een interieurproject. En natuurlijk ook om te zien dat je, als interieurliefhebber, graag met onze producten werkt.

Voel je na het lezen van deze blog een klik met het werk van Renate? Aarzel dan zeker niet om contact met haar op te nemen via renate@nine-dots.nl en volg haar interieuravontuur via Instagram.

Interesse in een professionele samenwerking met Roomblush? Contacteer ons via info@roomblush.com en wij delen graag de mogelijkheden.

Tot over enkele maanden met iemand nieuws in de kijker.

Deze artikels interesseren je misschien ook

Zie het groots met ons panoramisch behang

Zie het groots met ons panoramisch behang

There is a new kid in Roomblush town: panoramisch behang of fotobehang. Maar wat is dat juist en wat zijn nu de voordelen? We lijsten ze even voor jouw op.

Lees meer about Zie het groots met ons panoramisch behang
3 cadeautips voor een droominterieur

3 cadeautips voor een droominterieur

Op zoek naar een cadeau voor een speciale gelegenheid of gewoon zomaar? Liefst een waarvan je zeker weet dat het niet achter in de kast verdwijnt, toch? Ontdek ideeën voor een origineel interieurgeschenk waar je familie of vrienden elke dag van genieten. Tip: laat ze zelf hun favoriet kiezen. Met de Roomblush giftcard tover je met weinig moeite een lach op iemand z’n gezicht.

Lees meer about 3 cadeautips voor een droominterieur
close