RECYCLED MONTH: ontvang 10% korting op Roomblush Recycled behang met code "HAPPYPLANET"

IXXI: Maak je eigen wanddecoratie!

IXXI: Maak je eigen wanddecoratie!

Hoe werkt het?

Met IXXI maak je eenvoudig een eigen gepersonaliseerde wanddecoratie! Met deze originele DIY, mix & match je leuke plaatjes aan elkaar en vorm je 1 grote, toffe afbeelding! Daarbovenop zijn ze gemakkelijk te verwisselen of aan te vullen zodat jouw interieur up-to-date blijft! Dus heb je extra behangpapier waarmee je niet weet wat te doen? Of ben je gewoon een vurige creatieveling? Dan is dit eentje voor jou!

Bij Roomblush geven we iedereen graag de kans om mee deel uit te maken van ons merk! Recent werkten we samen met Jacoliene Beyer, een creatieve duizendpoot. Met haar eigen blog en leuke DIY ideetjes creëerde ze haar eigen IXXI wand... met Roomblush behang!

Werkwijze?

Van MDF heeft ze houten plaatjes gezaagd van 20 x 20 cm. Deze plaatjes heeft ze 'ingepakt' met behang van Roomblush. Door al dat knippen, inpakken en vastplakken creëer je eigen, gepersonaliseerde plaatjes. Omdat koppelen met haakjes een heidens karwei kan worden kies je beter om een wit onderbord te maken. Haar IXXI meet ongeveer 80 x 80 cm, het onderbord is net zo groot.
Bij de HEMA haal je klittenband en die plak je erop. (Door de klittenband kan je de plaatjes ook verwisselen!) En klaar is kees! Daar heb je je eigen wanddecoratie! 

 

Nog even over Jacoliene Beyer van 1oakstyling:

"Ooit koos ik ervoor om leekracht te worden vanwege de diversiteit van het vak. Maar in interieurstyling en het ontwerpen van dingen kan ik veel meer mijn ei kwijt. Dus ben ik de opleiding interieurstyling gaan volgen. Inmiddels heb ik mijn eigen bedrijf genaamd 1OAKstyling. Dit staat voor One Of A Kind: een uit duizenden. Ieder interieur is uniek en de persoonlijke spullen maken het speciaal. Op de website www.1oakstyling.nl kun je terecht voor hippe en eigentijdse (woon)accessoires met een eigentijds tintje.

En een leuk nieuwtje: Op dit moment ben ik bezig met een eigen ontwerp van moccasins voor baby's! Ook deze zullen binnenkort verkrijgbaar zijn.
Sinds de komst van mijn eigen dochtertje Noa, wordt de styling wat breder en meer op kinderen en kinderkamers gericht.

 

Bewaren

Deze artikels interesseren je misschien ook

SWEET! Wallpaper collection

SWEET! Wallpaper collection

Ontdek hier de SWEET! behangcollectie van Roomblush en ervaar, smaak en voel - volgens je eigen gevoel - welk ontwerp voor jou is gemaakt!

Lees meer about SWEET! Wallpaper collection
Welcome to The SWEET II Collection!

Welcome to The SWEET II Collection!

Met 'SweetII' breiden we onze behangcollectie uit! Ook in deze collectie vind je speelse prints gecombineerd met mooie kleuren voor kinderkamers evenals kantoorkamers, slaapkamers, hobbykamers, ...

Lees meer about Welcome to The SWEET II Collection!
close