RECYCLED MONTH: ontvang 10% korting op Roomblush Recycled behang met code "HAPPYPLANET"

Decoratie in pastelkleuren? Yes!

Decoratie in pastelkleuren? Yes!

Wil je meer dan 1 kleur in de kamer? Pasteltinten zijn de trend. Deze zachte snoepkleurtjes komen ook op je muren en binnen je interieur perfect tot hun recht.

Of je nu kiest voor één pasteltint, of verschillende pastelkleuren: stralen zal het sowieso. En ze hoeven niet altijd braaf te zijn, als je ze op de juiste manier combineert, zijn ze net heel stoer. Bovendien zijn pastelkleuren erg populair in Scandinavisch ingerichte ruimtes.

Pastels zijn vandaag helemaal in en misschien wel een must voor elk modern interieur!

Weetje - Kleur is het eerste wat we zien in een interieur. Daarna pas de vorm en structuur van de woonaccessoires & meubelen.

De pastels en eigenzinnige kleuren geïnspireerd op de jaren 50 zijn te zien in onze nieuwe kindercollectie, Roomblush-mini. Zacht en uitnodigend als ze zijn geven pasteltinten een aangename sfeer en een soort gezellige gloed, aan elke kamer.

Ze kunnen zowel kleurrijk maar ook zacht zijn. Lichte pasteltinten zoals poederblauw, muntgroen en oud roze. Houden zich meestal op de achtergrond, maar zorgen onopvallend voor een fris interieur. Meer uitgesproken pasteltinten zoals olijfgroen en banaangeel zijn zonniger en geven dan weer extra pit aan het interieur.

Doordat pasteltinten zacht zijn van kleur, kan je ze onderling goed met elkaar combineren. Lichte pastels zijn ideaal als je opteert voor een subtiel kleurenpalet maar toch net iets verder wil gaan dan crème en beige.

Tip: door zalm en lilatinten met zwart-wit en grafische patronen zoals cirkels en strepen te combineren krijg je een stoere look. Ook pastel in combinatie met pure, ruwe materialen zoals een betonvloer of een bakstenen muur werkt perfect. Pastel gecombineerd met donkere kleuren, denk maar aan oud roze samen met zwart, zorgt dan weer voor een heel chic resultaat.

Ben jij ook helemaal gewonnen voor deze schattige snoepkleurtjes?

Deze artikels interesseren je misschien ook

SWEET! Wallpaper collection

SWEET! Wallpaper collection

Ontdek hier de SWEET! behangcollectie van Roomblush en ervaar, smaak en voel - volgens je eigen gevoel - welk ontwerp voor jou is gemaakt!

Lees meer about SWEET! Wallpaper collection
close